Friday 26 April 2013

«Σέξι» παιδικά μαγιό σχεδίασε η Gwyneth Paltrow!!

 Η «ωραιότερη» (και καλά) γυναίκα του κόσμου, 
έχει ξεφύγει τελείως!!
.
.
Gwyneth Paltrow Slammed For Designing String Bikinis For Little Girls, ‘Sexualizes Young, Innocent Children,’ Says Expert
Την κατακραυγή των οργανώσεων που υπερασπίζονται τα παιδιά αντιμετωπίζει η ηθοποιός Gwyneth Paltrow!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νέα παιδική σειρά μαγιό που σχεδίασε, η οποία απευθύνεται σε 4χρονα κοριτσάκια, έχει ως στόχο να κάνει τις μικρές ''δεσποινίδες'', να 'μεγαλώσουν' πριν την ώρα τους!
Η σταρ του Hollywood κατηγορήθηκε πως, σχεδιάζοντας μπικίνι με βολάν και άλλα σχέδια που απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες, προσπαθεί να κάνει τα κοριτσάκια να αναπτύξουν πρόωρα τη σεξουαλικότητά τους, μιμούμενα τις ώριμες γυναίκες! 
news
Νέα κατακραυγή από οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παιδιών αντιμετωπίζει η Gwyneth Paltrow. Eνώ πρόσφατα είχε δηλώσει πως αφήνει τα παιδιά της να πεινάνε προκειμένου να τα μάθει να διατηρούν τη …σιλουέτα τους, τώρα κατηγορείται ότι προσπαθεί να κάνει τετράχρονα κοριτσάκια να μοιάζουν με μεγάλες κυρίες. Οι νέες κατηγορίες ήρθαν με αφορμή τη νέα παιδική σειρά με μαγιό που σχεδίασε η ηθοποιός, την οποία πωλεί αποκλειστικά μέσα από το προσωπικό site της.

Όπως γράφουν τα ξένα site η συλλογή με μαγιό που απευθύνεται σε κοριτσάκια από τεσσάρων μέχρι έξι χρονών, περιλαμβάνει μπικίνι με δαντέλες, βολάν και άλλα σχέδια που κανονικά απευθύνονται σε ενήλικες, έτσι η ηθοποιός κατηγορείται πως προσπαθεί να κάνει τα κοριτσάκια να μεγαλώσουν πριν από την ώρα τους και να αναπτύξουν πρόωρα τη σεξουαλικότητά τους, μιμούμενα τις μεγαλύτερες γυναίκες. - See more at: http://www.elita.com.cy/el-gr/celebrity-news/575/7998/salos-me-ta-sexi-paidika-magio-pou-schediase-i-gwyneth-paltrow#sthash.dYcV33rD.dpuf

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki