Thursday 9 May 2013

Χειροποίητες κατασκευές για την γιορτή της Μητέρας!

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι η μέρα που τιμάμε τη γυναίκα που μας έφερε στη ζωή, που μας έδωσε πνοή και αποτελεί το κέντρο του δικού μας κόσμου, αλλά και εμείς του δικού της.

Η μαμά γιορτάζει και αξίζει να της εκφράσουμε απλόχερα την αγάπη μας προσφέροντάς της ένα δώρο. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η πιο απλή χειρονομία μπορεί να έχει μεγαλύτερη συναισθηματική βαρύτητα από ένα ακριβό δώρο.

Mother's Day Gifts Kids Can Make

.
Το infokids σας προτείνει έξυπνες και πάνω απ΄όλα εύκολες χειροποίητες κατασκευές που συνδυάζουν την πρακτικότητα με την πρωτοτυπία.
.
Ο καθρέφτης με τα μανταλάκια
Υλικά:
1 στρογγυλός καθρέφτης
μανταλάκια ξύλινα
κόλλα logo στιγμής
μαρκαδόροι

Εκτέλεση:
Ο παλιός καθρέπτης της μαμάς με μια μόλις κίνηση μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα πανέμορφο καλοκαιρινό αξεσουάρ στολίδι για το υπνοδωμάτιο των γονιών. Πάιρνετε τον στρογγυλό καθρέπτη και περνάτε το περίγραμμα του με την logo στιγμής. Στη συνέχεια κολλάτε προσεκτικά τα μανταλάκια τηρώντας πάντα την ίδια απόσταση μεταξύ τους. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να ζωγραφίσετε τα μανταλάκια πριν τα κολλήσετε ή ακόμα και να τα βουτήξετε στην μπογιά και να βάψετε στο αγαπημένο χρώμα της μαμάς.
.
δείτε επίσης:
Ζωγραφιστά βραχιόλια
Η τσάντα άλμπουμ
Η κορνίζα με τα κουμπιά
Κάρτα με ζυμαρικά και λουλούδια
Το φρουτένιο γλαστράκι

για τα υλικά και την εκτέλεση κλικ στην πηγή: infokids

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki