Tuesday 25 June 2013

Δωρεάν φοίτηση μαθητών στα φροντιστήρια του Βόλου

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας επιβεβαίωσε την πρόθεση του να συνεχίσει και τη νέα χρονιά την κάλυψη όλων των παιδιών που έχουν αντικειμενική αδυναμία να υποστηρίξουν την φροντιστηριακή τους προετοιμασία ώστε να διεκδικήσουν  την εισαγωγή τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Δωρεάν φοίτηση μαθητών στα φροντιστήρια του Βόλου , socialpolicy.gr
Η ένταξη των παιδιών έγινε σε όλες τις ύλες
και όλα τα φροντιστηριακά τμήματα αθόρυβα
και  χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό
στην προσωπικότητα τους.
Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, τα ιδιωτικά φροντιστήρια δέχτηκαν δωρεάν όλα τα παιδιά που επέλεξε με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια και πρότεινε η Διεύθυνση της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Βόλου. Η ένταξη των παιδιών έγινε σε όλες τις ύλες και όλα τα φροντιστηριακά τμήματα αθόρυβα και  χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα τους.

Η φετινή συμφωνία και των δύο πλευρών στοχεύει στην ακόμη καλύτερη οργάνωση για την κάλυψη όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη και που πληρούν ορισμένες βασικές προϋποθέσεις μαθητικών επιδόσεων στο δημόσιο σχολείο, με  πρόθεση των φροντιστών την αύξηση του αριθμού των παιδιών που θα δεχτούν δωρεάν τα φροντιστήρια, ούτως ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες.
.
Δήμος Βόλου

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki