Tuesday 9 July 2013

57χρόνος στη Λεμεσό γέμισε τα αρχεία των υπολογιστών του με παιδικό πορνογραφικό υλικό



Χειροπέδες σε 57χρονο κάτοικο Λεμεσού, πέρασε η αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκαν αρχεία παιδικής πορνογραφίας και ένα απενεργοποιημένο όπλο.
Της σύλληψής του, προηγήθηκε έρευνα στην οικία του, βάσει δικαστικού εντάλματος κατά την οποία εντοπίστηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οκτώ σκληροί δίσκοι και δύο usb. Από τις έρευνες ,διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αρχεία με πορνογραφικό παιδικό υλικό, τα οποία παρελήφθησαν για επιστημονικές εξετάσεις.
Όπως δήλωσε στο newsit.com.cy, ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «μετά από πληροφορίες που δόθηκαν, μέσω προγράμματος που διαθέτει η αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με άλλες χώρες, μέσω του οποίου φαίνεται η συχνότητα που μπαίνει κάποιος σε κάποια ιστοσελίδα, διαπιστώθηκε ότι χρήστης με συγκεκριμένο ip adress, με έδρα την Κύπρο, κατέβασε ή αντάλλαξε 157 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού. Τα αδικήματα έγιναν από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι 26 του Ιουνίου» .
Σύμφωνα με τον κύριο Αγγελίδη, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο χρήστης με το συγκεκριμένο ip adress, ήταν ο 57χρονος ύποπτος.
Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κα του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων , συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή 08.07.2013 | 11:43

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το αντίδοτο στην μοναξιά ήταν η παιδική πορνογραφία
Πέρασαν χειροπέδες σε 41χρονο που προσκαλούσε μέσω διαδικτύου ανήλικους σε παιδική πορνογραφία
Βιντεοσκοπούσε τα αίσχη του… ασελγώντας σε 14χρονο!

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki