Tuesday 5 November 2013

Παιδί 7 ετών με στολή της Ku Klux Klan στο Halloween

Έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Βιρτζινία των ΗΠΑ, έχει προκαλέσει η φορεσιά που διάλεξε η μητέρα ενός 7χρονου παιδιού για το φετινό Halloween.

Mom who allowed her seven-year old son
to dress up like a KKK member for Halloween
faces angry backlash
Το μικρό παιδί φόρεσε την γνωστή άσπρη κουκούλα της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν και πήγαινε από πόρτα σε πόρτα, καθώς όπως ορίζει η παράδοση, τα παιδιά μεταμφιεσμένα πηγαίνουν στα σπίτια για να δεχθούν «φιλέματα».

Πάντως, η (ο θεός να την κάνει) μητέρα, Τζέσικα Μπλέικ, υπεραμύνθηκε της επιλογής της και μιλώντας στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό WHSV, ανέφερε πως «αυτή η φορεσιά είναι ήταν μια οικογενειακή παράδοση και τα αδέλφια μου την είχαν φορέσει κατά το παρελθόν».
Ακόμη, τονίζει πως είχε προειδοποιήσει το παιδί της ότι θα του πουν διάφορα «κακά πράγματα» εξαιτίας της ενδυμασίας που φορούσε.
Το ίδιο το παιδί φέρεται να δήλωσε στο WHSV ότι «αισθάνθηκε άνετα» με τη στολή της Ku Klux Klan , ενώ η μητέρα του σχεδιάζει να την ξαναφορέσει ο γιος της, ακόμη και αν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχουν ενοχληθεί από αυτήν την επιλογή.
Έτσι για την ιστορία, 3/11/1979 έγινε «η σφαγή του Γκρίνσμπορο»
paraskhnio

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki