Tuesday 19 November 2013

Google εναντίον παιδικής πορνογραφίας,
100.000 queries εκτός Image Search

Σημαντική νίκη του Google ενάντια στην παιδική πορνογραφία και τους παιδόφιλους που αναζητούν υλικό στο Google Image search και στο web. Η νέα τεχνολογία μειώνει σημαντικά το περιεχόμενο για 100.000 διαφορετικού τύπου αναζητήσεις.

Google Announces New Measures
Against Child Pornography

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Google, Eric Schmidt, οι νέοι αλγόριθμοι του Google είναι σε θέση να αναγνωρίσουν φωτογραφίες με ανάρμοστο υλικό και παιδιά και αποτρέψουν την πρόσβαση σε αυτές.
Η τεχνολογία είναι σε θέση να μπλοκάρει πάνω από 100.000 queries για φωτογραφίες με παιδοφιλικό περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα προσφέρονται μηνύματα με σχετικές ειδοποιήσεις σε όσους αναζητούν παιδοφιλικό περιεχόμενο στο web.
Bing Image Search και Google Image Search κερδιζουν την μαχη εναντιον της παιδικης πορνογραφιας στο web
Στις προσπάθειες του Google συντάσσεται και το Bing search που ήδη έχει προβεί σε αντίστοιχες ενέργειας για την μείωση των διαθέσιμων παιδοφιλικών φωτογραφιών στο web και στα αποτελέσματα αναζητήσεων.
Η Microsoft μοιράστηκε τεχνολογίες και αλγόριθμους με το Google ώστε ο πόλεμος εναντίον της παιδικής πορνογραφίας να παιδοφιλίας να είναι πιο αποτελεσματικός και με καλύτερα αποτελέσματα.
Μαζί με την νέα τεχνολογία και αλγόριθμους για το web και το image search, το Google ανακοίνωσε ότι δουλεύει σε παρόμοια τεχνολογία και για το YouTube ώστε να αναγνωρίζονται αυτόματα βίντεο με περιεχόμενο κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.
[via]
pestaola.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki