Saturday 2 November 2013

Το μέγαλο θαύμα... για την μικρή Βενετία

«Έζησα ένα θαύμα με πρωταγωνιστές τους κυρίους Τζωρτζίδη και Ηλιάδη, οι οποίοι, πλαισιωμένοι από άλλους γιατρούς και νοσηλευτές, μου έδωσαν το παιδί μου πίσω. 
Έφτασε στο Νοσοκομείο ετοιμοθάνατο κι αυτοί το κράτησαν στη ζωή. Είχα αμφιβολίες για το επίπεδο του νοσοκομείου, αλλά αυτό που έζησα ήταν πρωτοφανές».

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της Βενετίας -που είναι μόλις 11 μηνών- π. Μιχαήλ Σερβές, επικοινώνησε μαζί μας, θέλοντας να μας περιγράψει την άλλη εικόνα του δημόσιου συστήματος υγείας και κυρίως των ανθρώπων που το υπηρετούν.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν η κορούλα του έπεσε μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να της προκληθούν δύο κατάγματα στον κρανίο και να δημιουργηθεί ένα εκτενές αιμάτωμα. Το βρέφος έπεσε σε κώμα. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και από κει στο ΠΓΝΠ.     
Το ΕΚΑΒ εξασφάλισε την ταχύτατη μεταφορά του βρέφους ενώ, σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου, οι γιατροί του Πανεπιστημιακού περίμεναν πανέτοιμοι. «Όταν έφτασα με το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο είδα τον βοηθό του κ. Τζωρτζίδη μαζί με νοσηλευτές να σπρώχνουν το φορείο με το παιδί μου διασωληνωμένο και να τρέχουν στον διάδρομο. Μόλις φτάσαμε στα χειρουργεία, καταφθάνει τρέχοντας και ο κ. Τζωρτζίδης. 
..................................
περισσότερα στην πηγή: pelop

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki