Friday 20 December 2013

Το «Δάσος των Χριστουγέννων», το «Χωριό του Αϊ Βασίλη», η Ονειρούπολη, ο «Μύλος των ξωτικών»
και άλλα πολλά χριστουγεννιάτικα χωριά!!

Το «Δάσος των Χριστουγέννων» στο πάρκο του Αλιάκμονα στην Ημαθία διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους με δημιουργικά εργαστήρια και χριστουγεννιάτικες αγορές μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10.00 έως τις 21.00.


«Χωριό του Αϊ Βασίλη» αποκτά για πρώτη φορά ο Βόλος. Το μαγικό χωριό θα λειτουργεί έως και τις 7 Ιανουαρίου στο χώρο της πλατείας Ρήγα Φεραίου, και θα φιλοξενήσει ποικίλα παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε συνδυασμό με εορταστικούς ήχους.

Ο δημοτικός κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη, ένα πραγματικό παραμύθι που μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ευφραίνει καρδιές με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο δράση και εκδηλώσεις.

Το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται φέτος για τρίτη χρονιά στην πόλη των Τρικάλων και ο «Μύλος των ξωτικών» ανάβει τη γιορτινή «φλόγα».
Eργοστάσια σοκολάτας, διαδραστικά παιχνίδια, ζωντανές αφηγήσεις, θεατρικές παραστάσεις, ξωτικά και πολλές άλλες δραστηριότητες περιλουσμένες με τη μαγική σκόνη των γιορτών δίνουν μια διαφορετική νότα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Ανακαλύψτε τα "χριστουγεννιάτικα χωριά" της Ελλάδας πατώντας στον πίνακα, που θα σας μεταφέρει αυτόματα στον επιλεγμένο προορισμό.


Πόλη
Χριστουγεννιάτικο Πάρκο
Χρονικό διάστημα λειτουργίας
  1. Βέροια

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki