Friday 9 May 2014

Άγνωστη γυναίκα δέχθηκε να δώσει το νεφρό της
σε 2χρονο κοριτσάκι!!

έδωσε το νεφρό της
Η 2χρονη Arianna γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά της, με τους γιατρούς να ανακοινώνουν στους γονείς της ότι πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.
Η ομάδα αίματός της όμως ήταν πολύ δύσκολη με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται ο πολυπόθητος δότης και η μητέρα της να απευθυνθεί στο… Facebook.

Florida woman set to transform 2-year-old's life from 1,500 miles away


σ' αυτό το κοριτσάκι
Η 27χρονη Ashley Booth δημιούργησε τη σελίδα «ALL4MOORE», δεν είχε όμως πολλές ελπίδες, πιστεύοντας ότι δεν πρόκειται να βρεθεί κάποιος ξένος να ανταποκριθεί στην έκκλησή της.

 Ευτυχώς διαψεύστηκε πανηγυρικά, αφού λίγα 24ωρα μετά από την πρώτη ανάρτηση στη σελίδα, η μητέρα της μικρής Arianna πήρε το πρώτο μήνυμα από μια γυναίκα που ήταν πρόθυμη να δώσει το ένα της νεφρό στην μικρή.
Ο λόγος για την Christy Harding από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, η οποία είδε την σελίδα στο Facebook και δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της την μικρή.
«Δεν πίστευα ότι θα βρίσκαμε δότη νεφρού μέσα από το Facebook, αλλά ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα. Όταν μια ξένη γυναίκα μου έστειλε email, γράφοντάς μου ότι θέλει να σώσει τη ζωή της κόρης μου, με πλημμύρισαν δάκρυα», είπε η μητέρα.
Η γυναίκα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι όντως είναι ο τέλειος δότης για την μικρή, η οποία μέχρι τώρα έπρεπε να κάνει αιμοκάθαρση 10 ώρες την ημέρα, εμποδίζοντάς την να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Μάλιστα η Christy δημιούργησε κι αυτή μια άλλη σελίδα στο Facebook, ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και η Arianna να πάει μαζί με την οικογένειά της στην Ντισνεϋλάντ.

Η χειρουργική επέμβαση είχε προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου, όμως δεν έγινε γιατί η μικρούλα παρουσίασε ίωση. Οι γιατροί περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα διάφορων εξετάσεων ώστε να προγραμματίσουν εκ νέου τη μεταμόσχευση.

madata

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki