Monday 25 August 2014

Φεμινίστρια φύλακας έδιωξε μητέρα με το 3χρονο παιδί της από πάρκο, γιατί ήταν αγοράκι!!

Γράφει η Daily Mail:
Frogmarched from the ladies' pool because my baby is a boy: New mother humiliated by lifeguard at London bathing pond who told her babies 'with penises' were unwelcome



Μια νέα μητέρα διώχθηκε από μια λίμνη κολύμβησης μόνο για γυναίκες από μια γυναίκα ναυαγοσώστη, γιατί το μωρό της ήταν αγόρι.

Η 29χρονη Harriet Taylor, και ο τριών μηνών Arthur πήγαν για πικνίκ με παρέα στο Kenwood LadiesPond στο Hampstead Heath, στο Βορειοδυτικό Λονδίνο.
Η ναυαγοσώστρια ήρθε στη νεαρή μητέρα και της είπε να φύγει: γιατί υπήρχε απαγόρευση για παιδιά κάτω των οκτώ ετών - και το μωρό της, ειδικά της υπενθύμισε «είχε πέος».

Η ναυαγοσώστρια στάθηκε πάνω από την Τέιλορ - η οποία είπε ότι δεν είχε δει την πινακίδα που απαγορεύει τα παιδιά – και στη συνέχεια, τους οδήγησε έξω από το πάρκο.
Εκπρόσωπος της City of London Corporation που διαχειρίζεται το Hampstead Heath δεν γνώριζε το θέμα και είπε ότι παιδιά κάτω από την ηλικία των οκτώ ετών δεν επιτρέπεται να κάνουν μπάνιο στη λίμνη για λόγους ασφάλειας, καθώς η περιοχή μπορεί να είναι επικίνδυνη και κρύα.
«Αναστατώθηκα πολύ και ένιωσα αμηχανία που μας φώναξε μπροστά σε όλους με τόση αγένεια», είπε η Τέιλορ, που εργάζεται ως ερευνητικός επιστήμονας.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ μια φορά από τότε που έχω τον Arthur που να έχω αισθανθεί τόσο άβολα όταν βγαίνω έξω μαζί του, ή όταν τον θηλάζω. Δεν μπορώ επίσης να σκεφτώ να έχω πάει κάπου και να έχουν αρνηθεί σε μια γυναίκα που θηλάζει και σε ένα παιδί την είσοδο».
«Το σχόλιο που έκανε ήταν τόσο άδικο για ένα μικρό μωρό όπως ο Arthur. Δεν είναι ένα σεξουαλικό ον»

Η περιοχή είναι ιδιοκτησία της Πόλης του Λονδίνου, αλλά διοικείται από την Kenwood LadiesPond Association, μια εθελοντική ομάδα.

 pistos

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki