Wednesday 24 September 2014

1. Θέλεις να πάμε μια βολτίτσα;
2. Συγγνώμη, που σου έκλεψα το παιχνίδι σου!!

1. Φαίνεται ότι ο Eteo, το βέλγικο Malinois που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δεν έχει εκπαιδευτεί μόνο για να προσφέρει προστασία αλλά και να συντροφεύει τους μικρούς του φίλους στις απογευματινές βόλτες τους.

Untitled

Ο Eteo ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας Protection Dogs Plus, η οποία δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση γερμανικών ποιμενικών και βελγικών Malinois, δύο από τις καλύτερες ράτσες σκύλων που προσφέρουν προστασία στον ιδιοκτήτη τους.
Το αστείο βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube και καταγράφει τον Eteo να σπρώχνει το αυτοκινητάκι του 3χρονου Aden κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην πόλη Newburyport στη Μασαχουσέτη. Το χαριτωμένο δίδυμο φαίνεται να το απολαμβάνει!



2. Ένα χαριτωμένο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι τα σκυλιά είναι πολύ ευαίσθητα στη συναναστροφή τους με τα βρέφη.

dog-returns-baby-toys-laura-charlie-7

Ο τετράποδος φίλος του βίντεο -με το όνομα Τσάρλι- έκανε το λάθος να αρπάξει το παιχνίδι της μικρής Λάουρα, με αποτέλεσμα το νεογέννητο κοριτσάκι να αρχίσει να κλαίει. Προκειμένου να επανορθώσει, ο Τσάρλι επιστρέφει στη μικρή φέρνοντας το ένα παιχνίδι μετά το άλλο για να την καθησυχάσει.
Το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο YouTube και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές, ενώ ο Τσάρλι είναι πλέον τόσο διάσημος που έχει τη δική του σελίδα στο Facebook.



infokids

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki