Tuesday 2 September 2014

Μεγάλωσε το παιδάκι σας και θα πάει σχολείο;
Φτιάξτε μόνοι σας με την κούνια του ένα υπέροχο γραφείο!!


Το παιδάκι σας μεγάλωσε και σε λίγες μέρες θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο σχολείο σαν πρωτάκι, που ανυπομονεί να γνωρίσει το κόσμο των γραμμάτων.
Εάν πιάνουν τα χέρια σας και σας αρέσουν οι κατασκευές τότε δεν έχετε παρά να φτιάξετε το γραφείο του παιδιού με τα χεράκια σας!
Πριν σπεύσετε να παραπονεθείτε ότι μια τέτοια κατασκευή είναι ιδιαιτέρως απαιτητική να σας πούμε ότι δεν θα χρειαστείτε και πολλά υλικά καθώς ουσιαστικά θα μεταμορφώσετε την παλιά κούνια-κρεβάτι του παιδιού.
Για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση, φτιάξτε αυτή τη κατασκευή συντροφιά μαζί με το παιδί.

Τι θα χρειαστείτε
παλιά κούνια
μπογιά μαυροπίνακα
κιμωλίες
 
Αφαιρέστε το μπροστινό κάγκελο της κούνιας.
Εν συνεχεία βάψτε το κάτω μέρος όπου ακουμπούσε το στρώμα του παιδιού με την μπογιά μαυροπίνακα και αφήστε το έπιπλο να στεγνώσει καλά.
Μόλις το έπιπλο στεγνώσει κρεμάστε γύρω του γαντζάκια για να τοποθετεί το παιδί τις σημειώσεις και το πρόγραμμά του!

mikroimegaloi

1 comment:

  1. ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Καιρο ειχα να περασω απο τη μπλοκογειτονια ,αλλα τωρα ηρθα αφηνοντας τις καλυτερες ευχες μου για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!Να εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki