Thursday 16 October 2014

15 χρόνια κάθειρξη στους γονείς- τέρατα:
Χτυπούσαν τα παιδιά τους, έσβηναν πάνω τους τσιγάρα,
τα άφηναν νηστικά και... και...

Το δικαστήριο καταδίκασε τους δύο γονείς σε κάθειρξη 15 ετών, όμως τους άφησε ελεύθερους μέχρι το Εφετείο.
(το χαμομηλάκι δεν γνωρίζει τα νομικά, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι η απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο αντίκειται στο Κοινό περί Δικαίου Αίσθημα)

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τους γονείς- τέρατα από την Κατερίνη, οι οποίοι κακοποιούσαν τα παιδιά τους. 
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πέρυσι τον Ιούνιο σε χωριό έξω από την Κατερίνη, όπου ζούσαν. Μετά την επέμβαση των αρχών, τα δύο παιδιά - ένα αγοράκι 10 ετών σήμερα και η 9χρονη αδελφή του - οδηγήθηκαν σε ίδρυμα ανηλίκων στην Καβάλα, όπου και φιλοξενούνταν καθώς αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς τους.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα δύο τέρατα έδεναν τα παιδιά πισθάγκωνα και τα χτυπούσαν σε όλο τους το σώμα, τα άφηναν νηστικά, τρώγοντας επιδεικτικά μπροστά τους, τα έστελναν τη νύχτα γυμνά να κοιμηθούν έξω από το σπίτι και τα ωθούσαν στην επαιτεία. Απολογούμενοι οι γονείς αρνήθηκαν τα περί κακοποίησης, λέγοντας ότι κάποιες φορές τα χτυπούσαν με βέργα επειδή έκλεβαν.
Το δικαστήριο καταδίκασε τους δύο γονείς σε κάθειρξη 15 ετών, όμως τους άφησε ελεύθερους μέχρι το Εφετείο.

thestival

1 comment:

  1. (το χαμομηλάκι δεν γνωρίζει τα νομικά, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι η απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο αντίκειται στο Κοινό περί Δικαίου Αίσθημα)

    Αγαπημένο Χαμομηλάκι, εμείς που αγαπάμε τα παιδιά δεν κρίνουμε με νομικούς όρους, κρίνουμε με την καρδιά. Σύμφωνα μ' αυτήν λοιπόν η απόφαση του εφετείου δεν συμβαδίζει με το περί δικαίου αίσθημα.
    Με αγάπη Κλεισθένης.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki