Tuesday 16 December 2014

Στο Χιούστον των ΗΠΑ και στην Κρήτη
11χρονα κοριτσάκια κακοποιήθηκαν και... γέννησαν

Χιούστον: 11χρονη γέννησε το παιδί
του βιαστή ξαδέλφου της

Ο 21χρονος ξάδελφος της ανήλικης -τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα- ονομάζεται Ντιάντρ Ντέβον Ντέιβις-Ουίλιαμ έχει συλληφθεί και κατηγορείται για σεξουαλική παιδική κακοποίηση κατ' επανάληψιν.
...................................
Ο 21χρονος βίαζε για περισσότερους από επτά μήνες τη μικρή του ξαδέλφη, από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013.
Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της, η οποία του είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη της κόρης της για τις ώρες που εκείνη έλειπε στη δουλειά, επιτίθετο στην 11χρονη σχεδόν επί καθημερινής βάσεως.
περισσότερα εδώ: eirinika


Ηράκλειο: 11 χρονών παιδί γέννησε ένα κοριτσάκι
......................
Η 11χρονη και το νεογέννητο παιδί της είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο τώρα ξεκινά η έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, αρχικά, προκειμένου να ξεκαθαριστεί τουλάχιστον κάτω από ποιες συνθήκες προέκυψε η εγκυμοσύνη της.
.........................
Σύμφωνα με το cretalive πατέρας είναι ένας 14χρονος και μάλιστα η 29χρονη γιαγιά είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι υποβάλλει μήνυση σε βάρος του ανήλικου πατέρα για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της.
.........................

Ωστόσο  το κοριτσάκι, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος και το πληροφορήθηκε κατά τον 7ο μήνα της κύησης, όταν πήγε στο γιατρό βλέποντας την κοιλιά του να μεγαλώνει.
περισσότερα εδώ: koutipandoras

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki