Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Δωδεκάχρονος (!!) έστελνε ροζ μηνύματα
σε 9χρονη (!!) μέσω chat

Μάλιστα!!
* Το θέμα είναι, τι δουλειά είχαν δυο παιδιά στο chat.
* Το 9χρονο κοριτσάκι μιλούσε με αγνώστους!!!!
* Ο 12χρονος την προέτρεψε να προβεί σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της!!!!
* Οι μητέρες;; «στην κοσμάρα τους»!!


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία 9χρονη, η οποία επικοινωνούσε με αγνώστους μέσω chat.
Ένας από τους συνομιλητές της την προέτρεψε να προβεί σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Άμεσα, η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Ακολούθησε αστυνομική έρευνα, σε συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αποκάλυψε ότι η σύνδεση διαδικτύου απ' όπου προέρχονταν τα επίμαχα μηνύματα ανήκει σε 42χρονη.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης έρευνα στο σπίτι της 42χρονης, σε περιοχή της Αττικής, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι αποστολέας ήταν ο 12χρονος γιος της.
Ακόμη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου και προσέλκυση ανήλικου για γενετήσιους λόγους, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

madata