Friday 5 December 2014

Αυτό λέγεται Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης!!!
Καλά, δεν ντρέπεστε λιγάκι;;;;

Καλά, δεν ντρέπεστε λιγάκι;;;;


ΚΕΦΙΑΠ Φιλατρών: Εγκαταλελειμμένο από την Πολιτεία, χωρίς προσωπικό και μέσα «ψυχορραγεί» (ανθρώπινες ψυχές, πεταμένες ψυχορραγούν)
 
Χειρότερη και από τραγική είναι, δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί στο ΚεΦΙΑπ (ΚΑΦΚΑ) Φιλιατρών, με το Κέντρο, ουσιαστικά, να ψυχορραγεί και οι τριάντα, περίπου, άνθρωποι που φιλοξενούνται σε αυτό να είναι παρατημένοι και εγκαταλελειμμένοι από την επίσημη Πολιτεία!
 


Όπως καταγγέλθηκε στο «Θ», εδώ και ένα μήνα, περίπου, το Κέντρο έμεινε χωρίς ζεστό νερό, επειδή είχαν πρόβλημα οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και είχαν χαλάσει οι κυκλοφορητές. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Υπάρχουν φοβερές ελλείψεις σε είδη υγιεινής, σαμπουάν, αφρόλουτρα κ.ά., ακόμη και σε λάμπες φωτισμού!

Το Κέντρο Φυσικής - Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚεΦΙΑπ) Φιλιατρών έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα, τα οποία κάθε μέρα που περνά χωρίς να αντιμετωπίζονται και να επιλύονται – από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας όπου υπάγεται, την 6η ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας – γίνονται ακόμη μεγαλύτερα και εξαιτίας αυτών όχι απλώς υπολειτουργεί, αλλά, ουσιαστικά, απλώς υπάρχει «στα χαρτιά».
Προσωπικό επαρκές δεν υπάρχει, ούτε καν το αναγκαίο, για να μπορεί, έστω, να λειτουργεί υποτυπωδώς.

Τονίζεται, δε, πως επαρκές προσωπικό δεν υπήρξε ποτέ στο ΚΑΦΚΑ από ιδρύσεώς του, αλλά στις μέρες μας η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ!
 
περισσότερα εδώ:  tharrosnews

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki