Tuesday 20 January 2015

5χρονος θα πληρώσει πρόστιμο,
γιατί δεν πήγε σε παιδικό πάρτι!!

Στο δικαστήριο θα βρεθούν οι γονείς ενός 5χρονου αγοριού από την Βρετανία ένοχοι επειδή δεν έστειλαν το παιδί τους σε ένα πάρτι και δεν ενημέρωσαν πως δε θα παραβρεθεί.

Ο Άλεξ Νας από την Κορνουάλη είχε κληθεί να πάει σε ένα πάρτι που θα γινόταν σε μια στεγνή πίστα σκι στο Πλίμουθ, του Ντέβον λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
               
Five-year-old boy gets a bill for missing school friend's birthday party

Η μητέρα του φίλου του, Τζουλ Λόρενς όμως, έστειλε στους γονείς του 5χρονου αγοριού ένα τιμολόγιο αξίας 15,95 λιρών με τον ισχυρισμό πως δεν ενημέρωσαν εγκαίρως για το γεγονός πως δεν επρόκειτο να πάει.

Τόνισε μάλιστα πως μπορεί να πάει στα δικαστήρια τον πατέρα του Άλεξ αν αρνηθεί να πληρώσει το αντίτιμο.

Οι γονείς του Άλεξ είχαν αρχικά δεχτεί την πρόσκληση, αλλά διαπίστωσαν πως είχαν κανονίσει να πάνε και στους παππούδες εκείνες τις ημέρες. Προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο με τους παππούδες, αποφάσισαν να μην παραβρεθεί στο πάρτι, χωρίς ωστόσο να ενημερώσουν για τις προθέσεις τους, τους γονείς του συμμαθητή.
Επιστρέφοντας από τις διακοπές και πάλι στο σχολείο, ο κύριος Νας βρήκε έναν καφέ φάκελο μέσα στην σχολική τσάντα του γιου του. «Ήταν ένα κανονικό τιμολόγιο με πλήρη στοιχεία και τραπεζικό λογαριασμό» δήλωσε ο Νας. «Μπορώ να καταλάβω ότι αναστατώθηκε επειδή έχασε χρήματα. Τα χρήματα δεν είναι το θέμα, είναι ο τρόπος που προσπάθησε να τα αποκομίσει από μένα. Δεν μου φέρθηκε σαν ανθρώπινο ον, μου φέρθηκε σαν παιδί απαιτώντας να κάνω ότι ζητάει» πρόσθεσε.
 
Σε σύντομη δήλωσή της η μητέρα του άλλου αγοριού, δήλωσε: «Όλες οι λεπτομέρειες ήταν στην πρόσκληση που έστειλα. Είχαν όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνταν για να επικοινωνήσουν μαζί μου».
 
Πηγή: BBC

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki