Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Πόνος, θλίψη, θυμός, οργή...
Αλήθειες και ψέματα για τον παιδοβιασμό

Αγαπημένοι μας, φίλοι των παιδιών,
αυτά είναι τα συναισθήματα που μας κατέχουν.

Από το 2009 το χαμομηλάκι έχει δημοσιεύσει τα σύμβολα των παιδοβιαστών. Από την αρχή, από την πρώτη μας ανάρτηση, φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ενάντια σ' αυτά τα κτήνη που καταστρέφουν παιδιά.
Χρόνια τώρα, επίμονα ζητάμε, απαιτούμε από την πολιτεία, από τη Δικαιοσύνη να εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα και να τιμωρούν παραδειγματικά αυτούς τους υπάνθρωπους.
Και μάθαμε σήμερα ότι τον παλιάνθρωπο που βίασε ποιος ξέρει πόσα παιδιά δεν τον συνέλαβαν μετά τον βιασμό του κοριτσιού που πέταξε στο δρόμο μέσα στη νύχτα, επειδή έχασαν τα χαρτιά!!!!!
Ναι, όπως το ακούτε!! Ελεύθεροι για να συνεχίζουν τα δαιμονικά τους έργα.
Ένας πρώην βουλευτής των Γερμανών, ο Σεμπάστιαν Εντάτι, 45 ετών παραδέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου ότι κατέβασε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας και θα καταβάλλει 5.000 ευρώ, μια απόφαση με την οποία κλείνει η υπόθεση που είχε προκαλέσει πολιτικό σκάνδαλο στη Γερμανία.

Αλήθειες και ψέματα για τον παιδοβιασμό.
Η παιδική πορνογραφία «δεν είναι ένα πλημμέλημα» (...).
Είναι το ειδεχθέστερο των εγκλημάτων.
Εντούτοις, ο καθένας, περιλαμβανομένου του Σ. Εντάτι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία» εξήγησε ο δικαστής Γιούργκεν Ζάιφερτ. Ο Σεμπάστιαν Εντάτι «είναι χαρούμενος που η υπόθεση έκλεισε. Έπρεπε να κλείσει εδώ και πολύ καιρό» σχολίασε ένας εκ των συνηγόρων του.
«Οι παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, έγκλειστοι είναι ελάχιστοι, 5 με 10», είπε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος. «Ή έχουν πληρώσει και είναι έξω ή έχουν κάνει ένα εξάμηνο το πολύ», εξήγησε ο Μανώλης Σφακιανάκης. Πρόσθεσε πως «το 93% όσων διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας, είναι ικανοί να ασελγήσουν σε παιδάκια. Είναι εν δυνάμει βιαστές».
Αυτό που λέει ο Σφακιανάκης είναι η αλήθεια.  Οι παιδόφιλοι, οι παιδοβάτες, οι παιδοβιαστές, συνήθως ελλείψει στοιχείων απαλλάσσονται και αν καταδικαστούν εκτίουν ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά ελευθερώνονται.
Όσον αφορά, τον διακινητή, τον καταναλωτή παιδικής πορνογραφίας, είναι εν δυνάμει παιδοβιαστής. Και όλοι οι εν δυνάμει, θα ασελγήσουν και θα βιάσουν παιδάκια, και αν δεν το κάνουν, είναι επειδή δεν τα κατάφεραν.
Αυτός που καταναλώνει παιδική πορνογραφία, είναι συνδρομητής του μεγαλύτερου εγκλήματος που διαπράττεται. Είναι ο ηθικός αυτουργός της μεγαλύτερης βιομηχανίας εγκληματικού τζίρου στο πλανήτη. Πως θα «απολαύσει», νέο υλικό; Που θα βρεθεί αυτό το υλικό; Η βιομηχανία παιδικού εγκλήματος θα του παράσχει άλλο, νέο υλικό, κακοποιώντας βάναυσα άλλα παιδάκια.
Η παιδοφιλία, η παιδεραστία, προκαλεί μόνιμη, ανήκεστη βλάβη στις παιδικές ψυχές. Σκοτώνει τα παιδιά. Τα θάβει για πάντα. Ο παιδοβιαστής δεν έχει διαφορά από τον στυγνό δολοφόνο. Ο παιδοβάτης εκτελεί ανθρώπινες ψυχές.
Θα αφήνατε ποτέ ελεύθερο ένα δολοφόνο; Στον φόνο, μπορεί να έχουμε εκτέλεση και κατά λάθος, ή εξ αμελείας. Στον παιδοβιασμό, δεν υπάρχει λάθος, δεν υπάρχει αμέλεια. Ο παιδοβιαστής, σχεδιάζει, οργανώνει και κακοποιεί τα παιδάκια. Για τον παιδοβιαστή δεν υπάρχει οίκτος. Μόνο η σκληρότερη ποινή του αξίζει.
Η παιδοφιλία δεν είναι αρρώστια. Η παιδεραστία δεν είναι ασθένεια. Είναι συστηματική και εν ψυχρώ εγκληματική πράξη.
Ένας φόνος δεν συγχωρείται, δεν μπορείς να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε ένα δολοφόνο.
Το ίδιο ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις και σε ένα δολοφόνο παιδικής ψυχής, επειδή το κακοποιημένο παιδάκι, εκτελείται όχι μία φορά, αλλά κάθε φορά που οι αναμνήσεις επαναφέρουν το γεγονός. Και το επαναφέρουν διαρκώς και αενάως μέχρι τέλους του βίου των θυμάτων, με αφόρητο σωματικό πόνο που τον βιώνει κανονικά, με αβάσταχτο ψυχικό πόνο που δεν του επιτρέπει να ανακάμψει ποτέ και με έμμονη πνευματική οδύνη της άδικης ενοχής που του δημιούργησε ο εγκληματίας.

1 σχόλιο:

  1. Ο κυριότερος δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι ο τρόπος που φέρεται στα παιδιά. Δυστυχώς, παρά τα όσα καυχώμαστε, είμαστε πολύ χαμηλά σ' αυτόν τον δείκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή