Monday 7 August 2023

Όσα κι αν έχετε απ'αυτά, ποτέ δεν είναι αρκετά!

Όταν είσαι γονιός, αγοράζεις ένα σωρό πράγματα για να καλύψεις τις ανάγκες των παιδιών σου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια αντικείμενα που, όσα κι αν έχεις, δεν είναι ποτέ αρκετά. 
 
Ας δούμε μερικά από αυτά:
  • Αυτοκόλλητα επιθέματα: Γιατί όλα τα πιτσιρίκια πέφτουν, χτυπούν, γδέρνουν τα γόνατά τους, κόβονται κλπ. Αν μάλιστα το επίθεμα έχει πάνω του και κάποιον αγαπημένο ήρωα του παιδιού, τότε σίγουρα δε θα το προλαβαίνετε.
  • Μπαταρίες: Όλα τα παιχνίδια, κυρίως της βρεφικής ηλικίας, χρειάζονται μπαταρίες. Και μπορεί συχνά να μπαίνετε στον πειρασμό να εξαφανίσετε όλες τις μπαταρίες από το σπίτι για να γλιτώσετε από τα εκνευριστικά τραγουδάκια, όμως η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά τα λατρεύουν. Γι'αυτό φροντίστε να μην ξεμείνετε από μπαταρίες.
  • Αντηλιακό: Ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και των μπάνιων στη θάλασσα, δεν θα πρέπει να τσιγκουνεύεστε το αντηλιακό. Συνεπώς, προμηθευτείτε αρκετές συσκευασίες.
  • Snacks: Μπισκοτάκια, γιαουρτάκια, μπάρες δημητριακών και κάθε είδους snack γεμίζουν τα ντουλάπια σας και πάλι δε φτάνουν. Φροντίστε τουλάχιστον να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινά και αποφύγετε τα σοκολατοειδή και τα πατατάκια.
  • Μικρά πραγματάκια που χάνονται εύκολα: Λαστιχάκια για τα μαλλιά, τσιμπιδάκια, πιπίλες, γόμες και γενικά μικροαντικείμενα που έχουν την τάση να εξαφανίζονται μαγικά, ακριβώς τη στιγμή που τα χρειάζεστε περισσότερο, είναι καλό να υπάρχουν σε αφθονία.
mother

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki