Friday 8 January 2016

Κορίτσια και αγόρια εκπορνεύονται μέσω διαδικτύου για κάρτες κινητών και συσκευές smartphone…

Στην Ελλάδα του 2016, της εξαθλίωσης και της φτώχειας, νέα κορίτσια, στην ηλικία των 15 – 16 ετών κλείνουν ραντεβού στα “τυφλά” με αγνώστους, ακόμα και για μια κάρτα κινητού τηλεφώνου, με αντάλλαγμα συνεύρεση σε τουαλέτες από καφετέριες και μπαρ.
Νέα, άκρως ανησυχητική μόδα ξεκίνησε -δυστυχώς-, από τα σχολεία και τους εφήβους, σε σημείο που προκάλεσε «συναγερμό» στο διαδίκτυο και καλεί γονείς και παιδαγωγούς σε άμεσες λύσεις εκτάκτου ανάγκης.
Κορίτσια κυρίως αλλά και αγόρια, πάνω στην πιο όμορφη και τρυφερή τους ηλικία αναζητούν με διάφορα μέσα, να καλύψουν τις… «επιτακτικές» ανάγκες τους, από αγνώστους, με ανταλλάγματα.

Με πιο απλά λόγια; Κάρτες κινητών, smartphones και κάθε είδους αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, είναι αυτά που ζητάνε απεγνωσμένα οι νέοι. 
Με αντάλλαγμα;
Από μια γυμνή φωτογραφία έως και ραντεβού σε τουαλέτες, καφετέριες, και μπαρ με τη γνωστή… κατάληξη.
Και το πιο ανησυχητικό απ’ όλα, είναι πως δεν πρόκειται για «ανταλλαγές» μόνο μέσω συμμαθητών, αλλά όπως προαναφέραμε, ακόμα και μεταξύ αγνώστων.

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει εισβάλλει σε βαθμό τρομακτικό στις ζωές μας αλλά κυρίως στις ζωές των ανήλικων παιδιών μας, και πριν τα γεγονότα ξεφύγουν ακόμα περισσότερα, ειδικοί και ψυχολόγοι εφιστούν τη προσοχή των γονέων απέναντι στα παιδιά τους και την αμέριστη συμπαράσταση τους, πάνω στην πιο κρίσιμη ηλικία τους και τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki