Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Βίντεο κατέγραψε δάσκαλο να ασελγεί σε μαθήτριες του

Αντί να παθαίνουμε σοκ εκ των υστέρων και να τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα, ας προσέχουμε ποιον βάζουμε στο σπίτι μας. Όταν κάνει το παιδί μας μάθημα ιδιαίτερο, είμαστε στο σπίτι και η πόρτα του δωματίου ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ.
----------------
Στην σύλληψη ενός εκπαιδευτικού από την Ιεράπετρα προχώρησε η ασφάλεια, με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του (κοριτσάκια του Δημοτικού) μετά από καταγγελίες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία.

Πρόκειται για ένα δάσκαλο ηλικίας περίπου 55 χρονών που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά από την Ιεράπετρα και συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονέων που
είχαν υποψιαστεί την συμπεριφορά του.
Μάλιστα γονείς κοριτσιού κατέγραψαν σε κάμερα την ώρα του μαθήματος και τις κινήσεις του δασκάλου και το υλικό παραδόθηκε στην Αστυνομία, όπου και εξετάζεται.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας και την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση ενώ ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.