Friday 18 March 2016

Έχουμε ιδέα από Τούρκο; Μια χαρά θυμάται ο Αχμέτ Νταβούτογλου την Καλλίπολη...

... ένα προβληματάκι με τις Γενοκτονίες έχει μόνο!!

Με την Καλλίπολη άρχισε τη συνέντευξη τύπου ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, καμαρώνοντας και καρφώνοντας τους Αγγλογάλλους στα ίσια...

Μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στην περιοχή του Μπατμάν, στην νοτιοανατολική Τουρκία, ο Νταβούτογλου ανέφερε ότι «η λύση για την Τουρκία βρίσκεται στην Καλλίπολη»
Εκεί, κατά τον μέγα γνώστη της ιστορίας Αχμέτ, όλες οι εθνότητες της Τουρκίας πολέμησαν μαζί, ενωμένες, κατά του κοινού εχθρού – Βρετανών και Γάλλων!!!
Γενοκτονία Αρμενίων 1915
Κατά τον Νταβούτογλου αυτό είναι το μυστικό να ξεπεράσει η Τουρκία τα εθνοτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με πρώτο φυσικά το Κουρδικό. «Αυτή είναι η λύση για να πάψει να χύνεται αδελφικό αίμα», είπε ο Αχμέτ, τρέμοντας προφανώς τις εξελίξεις που έρχονται στο Κουρδικό.


Και για να μάθει λίγη πραγματική ιστορία ο θρασύτατος Νταβούτογλου, ας μας επιστρέψει να αναφέρουμε, ότι στη μάχη της Καλλίπολης δεν πολέμησαν ενωμένες οι εθνότητες της τότε Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αφού οι Τούρκοι είχαν φροντίσει να σφάξουν τους Αρμένιους και να στείλουν τους Έλληνες στον θάνατο, μέσω των διαβόητων Ταγμάτων Εργασίας.
.............

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki