Saturday 19 March 2016

Αστείοι λόγοι για τους οποίους κάποια παιδάκια κάλεσαν
το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης

Οι λόγοι για τους οποίους ένα παιδί μπορεί να καλέσει το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης είναι από πολύ σοβαροί έως και αρκετά αστείοι.
Δείτε μερικές περιπτώσεις παιδιών που έκαναν μια τέτοια κλήση για πραγματικά παράξενους λόγους...

Το πανικόβλητο κορίτσι που χτύπησε... 
το ξωτικό της
Η 7χρονη από το Νιου Τζέρσει κάλεσε πανικόβλητη το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης όταν της έπεσε κατά λάθος ένα μικρό ξωτικό, τα Χριστούγεννα. 
Η μικρή Isabelle νόμιζε ότι κατέστρεψε τη γιορτή των Χριστουγέννων και η αστυνομία έφτασε στο σπίτι όπως πρέπει να κάνει όταν καλεί ένα παιδί. Η μητέρα είδε έκπληκτη τους αστυνομικούς, καθώς δεν είχε καταλάβει ότι είχε πάρει τηλέφωνο η μικρή της κόρη.

Η 2χρονη που δεν μπορούσε να ντυθεί
Όταν η 2χρονη Aaliyah Garrett από τη Νότια Καρολίνα χρειάστηκε βοήθεια για να ντυθεί θεώρησε ότι η καλύτερη λύση ήταν να καλέσει το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης. 
Η Aliyah θυμήθηκε πως η μητέρα της, της είχε πει ότι αν βρισκόμαστε σε ανάγκη, τηλεφωνούμε στο 911 (αριθμός έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ) κι έτσι και έκανε! Η αστυνομικός που έφτασε στο σπίτι τη βοήθησε και την πήρε μια μεγάλη αγκαλιά.

Το αγοράκι που δεν μπορούσε να λύσει ένα μαθηματικό πρόβλημα
Το μικρό αγόρι με το όνομα Johnny αποφάσισε να καλέσει το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης όταν χρειάστηκε βοήθεια με τα Μαθηματικά. Ο αστυνομικός μάλιστα του απάντησε στις ερωτήσεις του και όταν τον ρώτησε πόσο ετών είναι, απάντησε ότι ήταν μόλις τεσσάρων. 
Στο βίντεο ακούγεται και η μητέρα του αγοριού η οποία όταν συνειδητοποιεί ότι ο γιος της έχει καλέσει την αστυνομία, του εξηγεί ότι δεν ήταν αυτό που εννοούσε, όταν του έλεγε «αν χρειαστεί βοήθεια, να ρωτήσει κάποιον».

Ο 7χρονος που ήθελε να φάει μπισκότα
Όταν το αγόρι κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι πρόκειται για μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας καθώς τους είπε ότι η μαμά του, του πέταξε ένα μαχαίρι. 
Όταν έφτασαν βέβαια στο σπίτι δεν διαπίστωσαν κανένα σημάδι βίας αλλά μόνο ότι η μητέρα του, αρνιόταν να του δώσει να φάει άλλα μπισκότα. Τότε του εξήγησαν πότε πρέπει πραγματικά να καλεί το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki