Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Ποια ενθύμια θα θέλατε να έχουν τα παιδιά σας;

Το πιθανότερο είναι ότι πότε δεν χρησιμοποιείτε το πορσελάνινο σερβίτσιο της γιαγιάς σας, αν και το έχετε κουβαλήσει σε όλες τις μετακομίσεις σας, επειδή η ιδέα του να το πουλήσετε σας ακούγεται λάθος. 
Οπότε τι θα θέλατε να έχουν τα παιδιά σας – που δεν θα τους είναι βάρος όπως εκείνο το πορσελάνινο σετ; 

Έχουμε μερικές ιδέες:

Το πρώτο σας διαβατήριο
Το να δουν όλες αυτές τις σφραγίδες χωρών από όλα τα εξωτικά μέρη στα οποία έχετε πάει θα τους υπενθυμίσει πόσο πολύ σας αρέσει η περιπέτεια.


Μία τυπωμένη φωτογραφία από τον γάμο σας

Καλές είναι και οι ψηφιακές φωτογραφίες, αρκεί να τις αποθηκεύετε κάπου και να μην ξεχάσετε που είναι αυτό το «κάπου». Αλλά υπάρχει μία διαφορετική αίσθηση στο να μπορείς να κρατάς μια πραγματική φωτογραφία σας χέρια σου.

Κάτι που ανήκει στον γηραιότερο εν ζωή συγγενή σας

Κάτι μικρό αλλά προσωπικό. Και θα πρέπει να ανήκει σε κάποιον που πραγματικά τα παιδιά σας γνωρίζουν, όχι σε κάποιον που πέθανε πριν καν εκείνα γεννηθούν.

Ένα κόσμημα με συναισθηματική αξία
Μπορεί αν είναι ένα δαχτυλίδι που σας έκαναν δώρο στα 16 σας ή το ρολόι που σας έδωσε ο πατέρας σας όταν αποφοιτήσατε από το πανεπιστήμιο. Δεν έχει να κάνει με διαμάντια και πολλά χρήματα, αλλά με συναισθηματική αξία.


Μία απόδειξη με ημερομηνία επάνω

Σας εγγυόμαστε ότι θα τους κάνει να γελάνε κάθε φορά που την ανακαλύπτουν και θα βλέπουν, για παράδειγμα, πόσο κόστιζε το γάλα το 1960

Μια φωτογραφία με την πρώτη φορά που τα κρατήσατε

Θα έχετε εκατομμύρια φωτογραφίες από όταν ήταν μωρά, αλλά καμία δεν συγκρίνετε με την πρώτη τους.

Αντικείμενα από την παιδική τους ηλικία

Όχι διάφορα παιχνίδια ή τις ζωγραφιές τους. Αυτά μπορείτε να τα χαρίσετε ή να πετάξετε. Οι βαθμοί όμως ή οι έπαινοι από το σχολείο τους είναι σημαντικοί. 

Ταυτότητες που φορούσαν τα κατοικίδια τους

Είναι και αυτά μέλη της οικογένειας και αξίζει να τα θυμόμαστε.

Την αγαπημένη σας μουσική αλλά όχι σε χαλασμένες κασέτες

Θέλετε να μπορέσουν να ακούσουν τα αγαπημένα σας κομμάτια, αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν αν είναι μέσα σε χαλασμένες κασέτες. Δείτε εάν μπορείτε να τα βρείτε στο iTunes.

Πηγή: huffingtonpost