Thursday 14 July 2016

Pokemon Go: Επικίνδυνη φρενίτιδα για το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας

Pokemon Go: Βγαίνεις στο κυνήγι, 
σε ληστεύουν και δεν παίρνεις χαμπάρι!

Εθιστικό ... μέχρι θανάτου: Άνθρωποι πηδούν από λεωφορεία για να πιάσουν Pokemon ενώ άλλοι τα κυνηγούν μέσα σε δρόμους με αυξημένη κίνηση.

Η Shayla Wiggings από τις ΗΠΑ, 19 ετών, καθώς προσπαθούσε να εντοπίσει εικονικά Pokémon, βρήκε το σώμα ενός άτυχου άνδρα να επιπλέει στον ποταμό Big Wind. Η κοπέλα ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν στην τοποθεσία. «Ήταν σοκαριστικό», δήλωσε η Wiggings. «Είχα τρομάξει πάρα πολύ και έκλαιγα για αρκετή ώρα».
Είναι θέμα χρόνου στην Αμερική να έχουμε φόνο επειδή κάποιος μπήκε σπίτι κάποιου για να πιάσει ένα... Pokémon! Εκατομμύρια άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν ξεχυθεί στους δρόμους σε όλο τον κόσμο για να βρουν Pokémon σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη! Και έχουν σημειωθεί ακραία περιστατικά τρέλας!
Το παιχνίδι έχει στοιχεία από το Pokemon σύμπαν με τη συλλογή και την εκπαίδευση, αλλά επίσης συνδυάζει στοιχεία Augmented Reality περιβάλλοντος. Αν θέλετε να δείτε την έκταση του τίτλου πραγματικά, θα πρέπει να βγείτε από το σπίτι σας και να ψάξετε να βρείτε όλα τα Pokemon. Άλλα θα τα βρείτε σε δάση, αλλά κοντά στη θάλασσα, άλλα κοντά στο σπίτι σας και άλλα κοντά σε αξιοθέατα της πόλης σας.

Περιστατικά ακραίας τρέλας με το νέο παιχνίδι που σαρώνει σε όλο τον πλανήτη
..............
Επίσης, έχουν αναφερθεί περιστατικά οδηγών που σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, προκαλώντας κινδύνους, για να κυνηγήσουν Pokemon, ενώ τίθεται και θέμα προσωπικών δεδομένων, καθώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Niantic βρέθηκε να έχει στην κατοχή της έναν τεράστιο όγκο δεδομένων σχετικά με χρήστες (τη θέση, την κίνησή τους κλπ), και δεν είναι λίγοι αυτοί που της ασκούν πιέσεις για να δώσει απάντηση όσον αφορά στο τι θα τα κάνει.

Έχουν σημειωθεί ληστείες σε νεαρούς οι οποίοι ήταν τόσο απορροφημένοι με το παιχνίδι που δεν κατάλαβαν ότι τους έκλεψαν. Άλλοι πάλι περπατούσαν αποχαυνωμένοι στη μέση κεντρικών δρόμων χωρίς καν να κοιτούν πέρα από την οθόνη του κινητού τους.
..........
περισσότερα εδώ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki