Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

(Σχεδόν) καμία έγκυος δεν μπορεί να κάνει τα παρακάτω!

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη διακρίνεται για την γλυκιά προσμονή αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια έγκυος.
Απλές διαδικασίες της καθημερινότητας σας δυσκολεύουν την καθημερινότητα της εγκύου. 
Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα που αδυνατεί να κάνει μια έγκυος γυναίκα;
Να βάλει κάλτσες και παπούτσια
Σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει να τα βάλετε στο κρεβάτι ή στο πάτωμα. Ή ακόμα και όρθια ενώ στηρίζεστε στον τοίχο. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν πιάνει και το καλύτερο είναι να ζητήσετε από τον άντρα σας να σας βάλει κάλτσες και παπούτσια.
Ξύρισμα στα πόδια
Μπορεί στην αρχή να τα καταφέρνατε αλλά ξεχάστε τέτοιου είδους επιτυχία στην επόμενη προσπάθειά σας. Όσο για την ευαίσθητη περιοχή; Φυσικά όσο μεγαλώνει η κοιλιά τόσο πιο δύσκολη είναι η αποτρίχωση …σε μέρη που δεν βλέπετε. 
Επειδή οι αποτριχωτικές κρέμες με την έντονη μυρωδιά μπορεί να προκαλέσουν ζαλάδα και η αποτρίχωση με Laser είναι προτιμότερο να διακοπεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, το πιθανότερο είναι να αφεθείτε στα χέρια του ιατρικού προσωπικού όταν έρθει η ώρα του τοκετού.
Να στριφογυρνάει στο κρεβάτι
Εκτός κι αν έχετε θητεία στο Cirque du Soleil. Σε διαφορετική περίπτωση, μόνο η περιστροφή από τα δεξιά στα αριστερά και το αντίθετο, είναι δυνατόν.
Να ξεντυθεί
Αυτό η αλήθεια είναι πως γίνεται αλλά σε τόσο αργούς ρυθμούς που μπορείτε να διεκδικήσετε το ρεκόρ του πιο αργού ντυσίματος στο Γκίνες! Πείτε μας ποια από ‘σας δεν προτιμάει να πάει στη δουλειά ακόμα και με τις πυτζάμες;;