ΥΛΙΚΑ
- Για τα τσούρος
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
5 γρ. αλάτι
50 γρ. βούτυρο
350 γρ. νερό
- Για τη ζεστή σάλτσα σοκολάτας
240 γρ. ζάχαρη
60 γρ. νερό
60 γρ. γλυκόζη
320 γρ. κρέμα γάλακτος, ζεσταμένη
100 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
- Για το τελείωμα του πιάτου
ζύμη τσούρος
5 γρ. κανέλα, σε σκόνη
80 γρ. ζάχαρη λευκή
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
ζεστή σάλτσα σοκολάτας
περίεργο.. τα αυθεντικά τσούρος, φτιάχνονται με λάδι όχι βούτυρο.. Αλλά περι ορέξεως ομιλώ.. ;)
ReplyDelete