Monday 21 August 2017

Από την τρυφερή ηλικία των 10 χρόνων και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξέδιδε το ίδιο του παιδί...


... σε 67χρονο συνταξιούχο, έναντι ποσού από 5 έως 20 ευρώ την κάθε φορά! 
Κάλυμνος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την ανήλικη. 
Την εξέδιδε ο πατέρας για 5 ευρώ (το ευτελές ποσό δεν είναι, ασφαλώς, αυτό που σοκάρει)

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 14χρονη -σήμερα- κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου. 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πατέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 67χρονο συνταξιούχο να συνευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και, όταν όλα τελείωναν, εκείνος της έδινε τα χρήματα που είχε ζητήσει ο πατέρας της. 
Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε, όταν επέστρεφε στο σπίτι, στον πατέρα της. Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 41χρονος πατέρας όσο και ο 67χρονος συνταξιούχος.
Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στη Κω, όπου και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών και σωματεμπορία και παραπέμφθηκαν στην ανάκριση. 
Σε κάθε περίπτωση πάντως οι έρευνες των διωκτικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 67χρονος ήταν ο μόνος στον οποίο εκδιδόταν η ανήλικη κοπέλα, ή υπήρχαν και άλλοι.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki