Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Telford: Η Βρετανική Επίγεια Κόλαση! Up to 1,000 children ‘drugged, beaten and raped’

The Telford child sex abuse ring
«Βασιλεύει» η ατιμωρησία βιαστών εκατοντάδων ανήλικων κοριτσιών

Φόβος, βασανισμένες ψυχές, ατιμωρησία, σιωπή. Το Τέλφορντ κρύβει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παιδικής κακοποίησης, καθώς περίπου 1.000 ανήλικα κορίτσια, ναρκώθηκαν, ξυλοκοπήθηκαν και βασανίστηκαν, τα τελευταία 40 χρόνια. Κάποια από αυτά δολοφονήθηκαν, για να μην μιλήσουν. Οι περισσότεροι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι. Κι όμως, τίποτα δεν αλλάζει σε αυτή την… επίγεια κόλαση, όπου το κύκλωμα συνεχίζει να δρα ανενόχλητο.
Σύμφωνα με στοιχεία του Home Office, τον Σεπτέμβριο του 2015 καταγράφηκαν κατά μέσο όσο 15,1 εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών ανά 10.000 κατοίκους.
Ο πληθυσμός του Τέλφορντ είναι 155.000 κάτοικοι, που σημαίνει 225 εν δυνάμει θύματα.

Σοκαριστικά εγκλήματα

Μία από τις υποθέσεις που είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία, ήταν αυτή της Λούσι Λόου. Το 1997, ο 26χρονος -τότε- οδηγός ταξί, Αζχάρ Αλί Μεχμούντ, βίασε την 14χρονη Λούσι, η οποία γέννησε το παιδί του. Δύο χρόνια αργότερα, έβαλε φωτιά στο σπίτι της, σκοτώνοντας τη Λούσι, τη μητέρα της και την αδερφή της.
Ο Μεχμούντ φυλακίστηκε για την τριπλή δολοφονία, αλλά δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Δύο χρόνια αργότερα, μία μαθήτρια ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά από εννέα άνδρες. Όπως ισχυρίστηκε, ο θάνατος της Λούσι ήταν προειδοποίηση για τα άλλα κορίτσια, ώστε να μην μιλήσουν.
«Φοβόμουν ότι θα πεθάνει η οικογένειά μου, όπως η οικογένεια της Λούσι. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ασφαλείς, μόνο αν πέθαινα εγώ», εξήγησε, αφού αποκάλυψε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Το 2002, αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε την 13χρονη Μπέκι Γουάτσον, με την υπόθεση του τραγικού περιστατικού να κλείνει πολύ γρήγορα. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η μαθήτρια είχε πέσει ομαδικού θύμα βιασμού από μέλη ασιατικής συμμορίας, πριν από δύο χρόνια, όταν, δηλαδή, ήταν 11 ετών.
Η μητέρα της βρήκε το ημερολόγιο της κόρης της, στο οποίο περιέγραφε τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε. Το πήγε στην αστυνομία μαζί με μια λίστα υπόπτων. Αλλά δεν έγινε τίποτα.

Ομαδικοί βιασμοί, εκτρώσεις και απειλές
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή γυναίκας, που έπεσε θύμα του κυκλώματος, όταν ήταν 14 ετών και μπλέχτηκε στην παιδική πορνεία. 
.................
«Δεν έκαναν τίποτα»
Ο εφιάλτης μιας 47χρονης γυναίκας άρχισε, όταν ήταν 14 ετών. Κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν 18χρονο Ασιάτη, γέννησε το παιδί του και στη συνέχεια εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ με τους φίλους του. Όπως υποστήριξε, έκανε καταγγελία και το είπε και στο σχολείο της, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Μάλιστα, ο γιατρός της είπε ότι ήταν ψυχικά άρρωστη και χρειαζόταν φαρμακευτική αγωγή.

Το θυμήθηκαν δέκα χρόνια μετά!
Το 2013 πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση «Chalice» κατά της παιδικής πορνείας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν επτά συλλήψεις. Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Mirror», οι αρχές γνώριζαν για τα δεκάδες κρούσματα, περίπου μία δεκαετία πριν από τη διεξαγωγή της επιχείρησης!

«Η αστυνομία έχει προδώσει τα παιδιά αυτής της πόλης. Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσα θύματα υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια. Συνέβη για τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Πότε θα σταματήσει;», δηλώνει θύμα παιδόφιλων.