Sunday 18 June 2023

Για τη Γιορτή του Πατέρα

Για τη Γιορτή του Πατέρα οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πόσο υπέροχοι είναι οι μπαμπάδες!
Θα σας συγκινήσουν!
Μαγικές φωτογραφίες μπαμπάδων
την ώρα που γεννιούνται τα παιδιά τους

Η στιγμή στην αίθουσα τοκετού, που γεννιέται το παιδί και το αντικρίζεις για πρώτη φορά, είναι συγκλονιστική τόσο για τη μητέρα, όσο και για τον πατέρα. 
Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι μπαμπάδες βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου τους και βιώνουν τη διαδικασία του τοκετού. Ο καθένας, βέβαια, βιώνει τον ερχομό του παιδιού του με διαφορετικό τρόπο, όμως, όλοι τους με τα ίδια συναισθήματα.
Δείχνουμε την αγωνία στα πρόσωπά τους, τη συγκίνηση, τον πόνο που βιώνουν μέχρι να φέρουν στον κόσμο το μονάκριβο παιδί τους. Τι γίνεται όμως με τους μπαμπάδες; Εκείνους τους άνδρες που βρίσκονται πάντα διακριτικά στο πλευρό των γυναικών;
Τι γίνεται με εκείνους τους άνδρες που στέκονται στο πλάι και είτε κρατούν το χέρι της συντρόφου τους, είτε της μιλούν, είτε έχουν και οι ίδιοι (αν το επιτρέπει ο γιατρός) ενεργό ρόλο στον τοκετό;

Οι μέλλοντες μπαμπάδες έχουν διπλή αγωνία τη στιγμή του τοκετού. Αγωνία να γεννηθεί υγιές το μωρό τους και αγωνία να είναι υγιής η σύζυγός τους μετά τη διαδικασία του τοκετού. Μετά από αυτή την αγωνία έρχεται η συγκίνηση. Η συγκίνηση που αντικρίζει για πρώτη φορά το μικρό του πλασματάκι.

Όλα αυτά τα συναισθήματα προσπάθησαν να απαθανατίσουν αρκετοί φωτογράφοι τοκετού και το κατάφεραν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με μπαμπάδες στο δωμάτιο τοκετού. Δείτε την αγωνία τους, την λαχτάρα τους και τη συγκίνησή τους.


mothersblog.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki