Tuesday 26 February 2019

Νίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής Κερκύρας της ΝΔ, καταδικάστηκε για παιδεραστία

Το Δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών (μόνο) με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Ένοχο κατά πλειοψηφία έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Γεωργιάδη για ασέλγεια κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση έναντι πληρωμής με θύματα τρεις ανήλικους στη Μολδαβία. 
Το Δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κ. Γεωργιάδη για την κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή επιβάλλοντας του ποινή κατά συγχώνευση, καθώς η κατηγορία αφορά σε τρία ανήλικα παιδιά. 
Εκείνο το διάστημα, πριν από εννέα χρόνια, ο Νίκος Γεωργιάδης υπηρετούσε στη Μολδαβία σε υπηρεσία του ΟΗΕ.

Στην απολογία του ο πρώην βουλευτής υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ούτε έχει τελέσει την πράξη που του αποδίδεται, ενώ απέδωσε την εμπλοκή του σε έναν Μολδαβό. Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο δεν κατέθεσε κάποιος μάρτυρας ή θύμα της υπόθεσης.

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki