Thursday 14 March 2019

ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Χρυσούλας: Το κτήνος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

14-03-2019: Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 48χρονου ημεδαπού ο οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων
Χανιά, 14 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΔίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον:
ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1971 στο Ηράκλειο Κρήτης .
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 
Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
------------------
O 48χρονος προφυλακίστηκε, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του την περασμένη Τρίτη, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.
Η υπόθεση προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με συγγενείς της ανήλικης, γνώριζε την οικογένειά της που διέμενε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του παιδιού είχε ζητήσει την έκδοση εισαγγελικής διάταξης για την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του κατηγορουμένου, με στόχο να προστατευτούν άλλα παιδιά είτε να αποκαλυφτούν άλλες πτυχές της δράσης του κατηγορουμένου.
madata
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki