Thursday 28 November 2019

Νοσηλεύτρια υιοθέτησε κοριτσάκι που αγάπησε στο νοσοκομείο – Δεν το επισκεπτόταν κανείς

Η Λιζ Σμιθ, νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο, έμαθε στα σαράντα της ότι δεν θα κατάφερνε να αποκτήσει δικά της παιδιά, αλλά δεν είχε εξετάσει την επιλογή της υιοθεσίας. Μέχρι που μια συνάδελφός της τής μίλησε για ένα μωρό εξαρτημένων γονιών, που είχε γεννηθεί πρόωρα και το οποίο δεν είχε επισκεφτεί κανένας τους πρώτους μήνες νοσηλείας του στην ομάδα εντατικής θεραπείας.
Παιδί εξαρτημένων γονιών, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως μια γυναίκα δεν δίστασε να του προσφέρει απεριόριστη αγάπη και ένα σταθερό σπίτι.
Τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η συγκινητική ιστορία υιοθεσίας ενός κοριτσιού με σοβαρά προβλήματα υγείας, που κατάφερε να κερδίσει με την πρώτη ματιά την καρδιά της θετής μητέρας του.
Σήμερα παρόλο που η μικρή συνεχίζει να τρέφεται με σωληνάκι εξελίσσεται σε ένα γεμάτο ενέργεια και υγεία κορίτσι. Επιβεβαιώνοντας τη θεραπευτική δύναμη της αγάπης. «Η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο» καταλήγει η Λιζ στην κάμερα, για τη σχέση που έχει μεταμορφώσει, κατά κάποιον τρόπο, μαμά και κόρη.

netakias.com
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki