Monday 20 October 2008

Βιντεοσκοπούσε ανήλικα κοριτσάκια στα αποδυτήρια κολυμβητηρίου

19.10.2008
Ο 28χρονος που συνελήφθη επ' αυτοφώρω να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο ανήλικα κοριτσάκια στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήθελε να βιντεοσκοπήσει την νεαρή γυμνάστρια της ομάδας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. 
Με το κινητό του τηλέφωνο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών ο 28χρονος σάτυρος όμως βιντεοσκοπούσε ανήλικα κορίτσια.
Μία από τις μητέρες αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός δεν συνόδευε κανένα παιδί, ενώ κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο. Άρχισε να φωνάζει και ο 28χρονος τράπηκε σε φυγή. Ο φύλακας και ναυαγοσώστης έτρεξε από πίσω του και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.
Σε έρευνα μάλιστα που έγινε στο σπίτι του νεαρού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 60 βίντεο με κορίτσια μικρής ηλικίας ανάμεσά τους και η ανήλικη ανιψιά του.
Τόσο οι γονείς όσο και οι μικροί αθλητές είναι ανάστατοι από την επ αυτοφώρω σύλληψη του 28χρονου αφού δεν είναι το μοναδικό κρούσμα σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης. Ζητούν μάλιστα να προσληφθεί άμεσα προσωπικό για την φύλαξη του κτιρίου.
Ο 28χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

τα σχόλια δικά σας…

1 comment:

  1. Αυτό που θέλω να πω,φορά μία δική μου προσπάθεια που απλά θα ήθελα να δω την πορεία της και να νιώσω μία υπερηφάνεια ότι κάνω κάτι. Θα ήθελα όποιος θέλει να επισκεφθεί το μλοκ μου, νομίζω πως έχω κάτι ενδιαφέρον να κάνετε σε σχέση με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Ελπίζω να με στηρίξετε και σας ευχαριστώ. Επίσης εκεί έχω κάποια στοιχεία σχετικά με τον σύλλογο "'Αλμα Ζωής" στον οποίο έγινα αρωγό μέλος και προτείνω και για εσάς το ίδιο.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki