Thursday 20 November 2008

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία

Έναν αγρότη 26 ετών και έναν επιχειρηματία 30 ετών, συνέλαβαν χθες οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κρήτη, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Ίντερνετ.
Σε δύο συλλήψεις για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου κατά συρροή και κατά συνήθεια, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κρήτη.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πληροφορήθηκε μέσω της Interpol για τη διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων με σκληρό υλικό μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, ένας 36χρονος αγρότης και ένας 30χρονος επιχειρηματίας, είχαν στην κατοχή τους εκατοντάδες αρχεία πολύ σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας τα οποία και διέθεταν μέσω Ίντερνετ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 
Πηγή: εφημερίδα Έθνος

Για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθησαν δύο αδέλφια στο Καστέλι Χανίων. Οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισαν τα ίχνη τους μέσω Ιντερπόλ και ακολούθησε η επιχείρηση της σύλληψής τους.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως είχαν στην κατοχή τους σκληρούς δίσκους και εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες που απεικόνιζαν γυμνά παιδιά ηλικίας 7 έως 10 ετών. 

20/11/2008
 
πηγή: Σκάι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki