Wednesday 26 December 2007

Χριστουγεννιάτικα, ο εχθρός εντός των πυλών...

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην εντατική του Τζάνειου 13χρονος που δέχθηκε μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο ένας 13χρονος, τον οποίο μαχαίρωσε ο φίλος της μητέρας του, αλβανικής καταγωγής. Το αγόρι αντέδρασε όταν τον είδε να επιτίθεται και να χτυπά τη μητέρα του μπροστά στα μάτια των πέντε μικρότερων αδελφών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του ανήλικου Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, 30χρονος Αλβανός, επισκέφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα το σπίτι της 35χρονης φίλης του, που βρίσκεται στη οδό Κρόνου, στη Νίκαια. Ο 30χρονος - που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ - επιτέθηκε φραστικά και χτύπησε την 35χρονη. Από τη φασαρία ξύπνησε ο ανήλικος γιος της και με μαχαίρι τραυμάτισε το νεαρό άνδρα στην κοιλιά και το θώρακα. Στη συνέχεια, ο 30χρονος κατάφερε και αφόπλισε τον ανήλικο, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και την κοιλιά. Τόσο ο ανήλικος όσο και ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο, οι οποίοι όμως έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. 

ethnos.gr

1 comment:

  1. Είναι στιγμές που αναρωτιέσαι τι διαφορά έχουν οι ταινίες που βλέπω στην τηλεόραση από την πραγματικότητα. Το ποτό κάνει τον άνθρωπο διαφορετικό. Είχαμε λοιπόν το ποτό, είχαμε τη βία από τον θανόντα προς τη μητέρα. Είχαμε και ένα μικρό παιδί, που αναγκάστηκε να πάρει μαχαίρι για να βοηθήσει τη μητέρα του...Το παιδί ευτυχώς γλύτωσε από τα τραύματα που ο μεθυσμένος του προκάλεσε. Βία, ποτό, θάνατος (ένας άνθρωπος από εκεί θα βγει νεκρός)....Εκρηκτικό κοκτέιλ. Δε μπορώ να καταλάβω, όταν χωρίζουν γιατί τους φίλους τους βάζουν στο σπίτι τους με τα παιδιά τους...Είχες βάλει και άλλο άρθρο φίλη μου melissa με μια μάνα που χώρισε και ο φίλος της έκανε κακά πράγματα στο ξένο παιδί μέσα στο σπίτι της χωρισμένης μάνας που τον φιλοξενούσε, ζούμε μαζί του δε θυμάμαι ακριβώς τον τρόπο κοινής διαβίωσης...Τόσο δεν έχει αξία η ζωή, του παιδιού; Τόσο να κοιτάξουμε, εμείς να περνάμε καλά και τα παιδιά μας, ας τα βγάλουν μόνα πέρα;
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki