Tuesday 11 October 2022

Μπορεί να βιάσουν και το δικό σας παιδί. Μη τους βοηθάτε!

Δύο πράγματα μόνο μπορούν να καταφέρουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα κανάλια με το να στέλνουν κάμερες έξω από το σπίτι της 12χρονης θύματος του βιαστή - μαστροπού - παιδεραστή στον Κολωνό και να δημοσιεύουν ακόμα και φωτογραφίες της, έστω και με αλλοιωμένο πρόσωπο.

Αφενός να ρίξουν την χαριστική βολή στην ψυχή ενός βιασμένου παιδιού.

Αφετέρου να κλείσουν τα στόματα όλων εκείνων των θυμάτων που ίσως έπαιρναν θάρρος και μπορούσαν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν το δικό τους δράμα. Να αποτρέψουν και τους γονείς όσων μίλησαν να προχωρήσουν σε καταγγελίες.

Ποιος γονιός παιδιού θύματος κακοποίησης και ποιο παιδί που βιάστηκε θέλει να δει τα κανάλια να κατασκηνώνουν έξω από το σπίτι του και τις φωτογραφίες τους στην τηλεόραση;

Κάπως έτσι, άθελα τους θέλουμε να πιστεύουμε, οι μεγάλοι «σταρ» της τηλεόρασης και τα κανάλια, γίνονται “συνεργοί” και βοηθούν ώστε να διαιωνιστεί ένα διαρκές κοινωνικό έγκλημα και οι εγκληματίες να τη γλιτώσουν συνεχίζοντας να εγκληματούν εις βάρος αδύναμων παιδιών.

Η τηλεθέαση που κέρδισαν είναι προϊόν εγκλήματος.

Κι είναι τραγικό που αυτοί οι ίδιοι σταρ είναι και γονείς και διαφημίζουν και πουλάν την οικογενειακή τους ζωή.

Χώρια, που μετέτρεψαν ένα ακόμα δράμα που αποκαλύπτει ένα βαθύ και επικίνδυνο κοινωνικό πρόβλημα, σε σαπουνόπερα.

Είναι πολύ πιο σημαντικό από τη τηλεθέαση σας αξιότιμοι και λαμπεροί κύριοι και κυρίες ότι τελικά εκεί έξω υπάρχουν κάποιοι που δυνητικά, θα μπορούσαν να βιάσουν  και το δικό σας παιδί. Μη τους βοηθάτε, άθελα σας!

Ο Καθένας

victory-press.gr
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki