Wednesday 3 April 2024

- Μα, είναι δυνατόν; - Ναι, ΕΙΝΑΙ δυνατόν...

«Θεριά οι άνθρωποι, δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν»!...
Κ. Βάρναλης
Ναι, είναι δυνατόν, αφού ξεφύγαμε και γενήκαμε 
κοινωνία-προαγωγός με μότο το «Να περνάς καλά».
Καλά να περνάω... θα πει το παιδί και θα μιλάει με αγνώστους και θα βγαίνει κρυφά να συναντήσει τον πρώτο τυχόντα εκμαυλιστή του για να εξαργυρώσει μερικά γλυκόλογα με αντίτιμο την αθωότητά του, την ίδια του την ψυχούλα.
Καλά να περνάω και ο γονιός που δεν έχει ιδέα τι σκατά κάνει το ανήλικο παιδί του με το κινητό, το τάμπλετ... με ποιους ανώμαλους μιλάει, που στα κομμάτια βρίσκεται.
Καλά να περνάω λέει και ο παιδοβιαστής, ο παιδόφιλος, ο παιδεραστής, αφού ξέρει καλά ότι, ακόμα και αν συλληφθεί και καταδικαστεί, σε λίγα χρονάκια θα κυκλοφορεί σαν κύριος και τα ίδια θα ξανακάνει.
Καλά να περνάω (και να τα κονομάω) λένε και οι ηλίθιες τηλεπερσόνες, οι Influencers που διδάσκουν από μικρά τα παιδιά πώς θα βαφτούν, πώς θα ντυθούν, πώς θα προκαλέσουν, πώς δηλαδή θα "βγουν στο κλαρί". 

Όλα παραπέμπουν στο sex (όχι στον έρωτα, στο sex). 
Πρότυπα οι πανομοιότυπες μισόγυμνες, η προκλητικότητα, η πορνοποίηση.
Καλά να περνάμε (και να τα κονομάμε) λένε οι "ταγοί" της κοινωνίας (πολιτικοί, καναλάρχες και όποιοι άλλοι) και την ηδονοθηρία την ονοματίζουν "ελευθερία", την ελευθεριότητα "ατομικό δικαίωμα", το ασύδοτο σεξ "εξαιρετική κατάκτηση", όροι που ευρέως προάγονται με κάθε μέσο σε κάθε ευκαιρία και παντοιοτρόπως....
Όλα sexy, όλα και όλοι. Μικροί, μεγάλοι, γέροι, νέοι, παιδιά αυτή τη λέξη μαθαίνουν αυτό πρέπει να είναι και αυτό να πουλάνε. Να είναι sexy.  Ένα έγκριτο λεξικό ανοίξτε και μάθετε τι σημαίνει sexy, και θα συνειδητοποιήσετε ότι η κοινωνία μας "πάει κατά διαβόλου".

- Μα, είναι δυνατόν; 
- Ναι, ΕΙΝΑΙ δυνατόν.
Αφού όλα τα μίντια και μεγάλο μέρος της κοινωνίας (εμείς δηλαδή) δεν σέβεται τα παιδιά. 
Η πορνοποίηση των παιδιών εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και εμείς την ανεχόμαστε.
Όταν "σκάσει" κάποιο από τα απεχθή εγκλήματα, όταν φανεί η κορφή του παγόβουνου, τότε ανοίγουμε κατάπληκτοι το στόμα μας και λέμε: "Μα είναι δυνατόν;" και αμέσως μετά "Η Πολιτεία να δώσει λύση, άμεσα"...
Μάλιστα... η Πολιτεία... 
Ποια πολιτεία;
Αυτή που ανδρώθηκε με τον Μεγάλο Ανατολικό παραμάσχαλα και τον είχε σαν ευαγγέλιο;
Αυτή η πολιτεία η, και καλά, "φιλελεύθερη", η ανερμάτιστη, η καθ' υπερβολή υποκριτική, που συγχρωτίζεται ανερυθρίαστα, που καλύπτει αυτούς που τάχα καταγγέλλει; 
Η πολιτεία που δεκάρα δεν δίνει για τη φτώχεια που μαστίζει, που εξαθλιώνει οικογένειες, οικογένειες που παράγουν παιδιά-θύματα καραδοκούντων ανώμαλων;
Αυτή η πολιτεία να δώσει λύση; 

Κι όμως, Η ΛΥΣΗ υπάρχει, αλλά την ξορκίζουμε, αφού... 
  • αν μιλήσεις για Ήθος, θα σε πουν ηθικολόγο
  • αν μιλήσεις για Ηθική, θα σε πουν πουριτανό
  • αν μιλήσεις για Πλάτωνα, Αριστοτέλη... θα σε πουν βαρεμένο-αιθεροβάμονα... και...
  • αν σηκώσεις το ανάστημά σου και μιλήσεις για Θεό και με παρρησία πεις τα πράγματα με τ' όνομά τους, ότι δηλαδή Η ΛΥΣΗ βρίσκεται στα χαρίσματα που Εκείνος μας προσφέρει και εμείς τα πετάμε. 
Αυτά που πετάμε είναι η Αγάπη, η Χαρά, η Ειρήνη, η Μακροθυμία, η Καλοσύνη, η Αγαθοσύνη, η Πίστη, η Πραότητα, η Εγκράτεια.

Αν μιλήσεις γι' αυτά τότε...
αυτοί που σήμερα χαζά και ανόητα αναρωτιούνται «Μα, είναι δυνατόν;», θα σε χλευάσουν, θα σε πουν "φαιδρό/η, θεούσο/α, οπισθοδρομικό/ή, μεσαίωνα"..., θα σου ρίξουν βλέμμα απέχθειας και θα αποστρέψουν το πρόσωπό τους, όχι από σένα αλλά από ... ΤΗ ΛΥΣΗ.  

Το "οπισθοδρομικό" Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki