Tuesday 19 January 2010

2009: Απονομή Βραβείων Best Post Awards

Αγαπητό hamomilaki,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι το post με τίτλο "Το Τείχος των Ανθρώπων" που δημοσιεύτηκε στο blog σου "Το Χαμομηλάκι" με ημερομηνία 09/11/2009 βρίσκεται ανάμεσα στα 3 πρώτα της κατηγορίας Πολιτισμός, που ψηφίστηκαν από τους χρήστες του
Η παρουσίαση και βράβευση των 3 πρώτων posts σε κάθε κατηγορία θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010, στις 20:00 στο Nixon, Αγησιλάου 61Β Κεραμικός, σε μια εκδήλωση με την ευγενική υποστήριξη της LG, με πολλή αγωνία και εκπλήξεις για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και τη βράβευση των νικητών.
Θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείς στην εκδήλώση για να παραλάβεις το βραβείο σου. Παρακαλούμε στείλε μας με e-mail τα τηλέφωνα επικοινωνίας σου καθώς και το ονοματεπωνυμο σου και ενημέρωσε μας σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρουσία σου την ημέρα της εκδήλωσης!
Συγχαρητήρια και σε περιμένουμε στην τελετή απονομής των Best Post Awards '09 για να γνωριστούμε από κοντά αλλά και για να διασκεδάσουμε όλοι εμείς και εσείς που συμμετείχατε και στηρίξατε τον θεσμό!
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Best Post Awards

 Το χαμομηλάκι ευχαριστεί πολύ όλους όσοι ψήφισαν το κείμενό του. 
Στους  διοργανωτές αξίζουν θερμά συγχαρητήρια :)



2 comments:

  1. τα θερμα μου συγχαρητηρια για την επιβραβευση της σημαντικης καταχωρησης σου.
    Ευχομαιο καθε επιτυχια στη συνεχεια του αγωνα σου & για τη νεα χρονια :[
    yannidakis.spaces.live.com

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστούμε πολύ, θα επισκεφθούμε τον ιστοχώρο σου :-)

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki