Monday 31 May 2010

Ρέθυμνο: 34χρονο Τέρας, βιαστής 10 χρονης

 
Λύσσαξαν..τα...τέρατα...


Χωρίς να γνωρίζει καλά-καλά τι ακριβώς του είχε συμβεί βγήκε στους δρόμους κλαίγοντας σπαρακτικά... Αιμόφυρτο και γεμάτο από μώλωπες καλούσε σε βοήθεια. 
Μόλις δέκα χρονών και βίωσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι με το χειρότερο τρόπο το βιασμό του σώματος και της ψυχούλας του από έναν 34χρονο Ρεθυμνιώτη, ο οποίος, με αμυχές στα χέρια από το παιδί που προσπαθούσε να ξεφύγει από τις αρρωστημένες ορέξεις του, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από συντονισμένη και μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.
Γύρω στις 12 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μια γειτόνισσα της 10χρονης ειδοποίησε την Αστυνομία του Ρεθύμνου λέγοντας χαρακτηριστικά «Ελάτε γρήγορα γιατί απέναντί μου είναι ένα κοριτσάκι αιμόφυρτο και κλαίει». Η μικρή είχε βγει στο δρόμο και καλούσε σε βοήθεια, ενώ παράλληλα ήταν γεμάτη από μώλωπες κι έτρεχε το αίμα στα πόδια της. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, όπου διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι, μαθήτρια της Δ’ τάξης του δημοτικού, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
«Ήρθε ένας άνθρωπος και έπεσε από πάνω μου», έλεγε κι έκλαιγε από τον πόνο με λυγμούς το κοριτσάκι από τη Βουλγαρία, που είχε μείνει μόνο του στο σπίτι τη στιγμή της αποτρόπαιας πράξης. 

Ο δράστης, που περνούσε συχνά από τη γειτονιά της μικρής, είχε εκμεταλλευτεί την απουσία του πατέρα, ο οποίος εργάζεται στο εξωτερικό, και την ολιγόωρη απουσία της μητέρας της ανήλικης, που εργάζεται σε εστιατόριο, και μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα μέσα στο σπίτι όπου ήταν η μικρή. 
Χρησιμοποιώντας σωματική βία εναντίον της την εξανάγκασε σε συνουσία, τη στιγμή που η λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία αδελφή της δεκάχρονης βρισκόταν σε γειτονικό σπίτι φίλης της, ενώ ο Βενιαμίν της οικογένειας έπαιζε στο δρόμο.
περισσότερα...

1 comment:

  1. Ισόβια τρις χωρίς δίκη. Για να μην πω
    εκτέλεση επειδή είμαι ενάντια στη θανατική ποινή, αλλά καμιά φορά για κάποια εγκλήματα σαν και αυτό διερωτώμαι...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki