Friday 25 January 2008

Συνελήφθησαν "πα-τέρας" και γιαγιά στο Ηράκλειο

Η ΕΙΔΗΣΗ... :(((

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΑΜΑ

Πατέρας βίαζε επί μήνες το 7χρονο αγοράκι του

Με τεράστιες πληγές και τραύματα στο κορμί μεταφέρθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης ένα αγοράκι.
Όπως αποκαλύφθηκε από την εξέταση των γιατρών το 7χρονο παιδάκι κακοποιούσε, επί μήνες, σεξουαλικά ο ίδιος ο πατέρας του. Ο μικρός μεταφέρθηκε από τη γιαγιά του με ακατάσχετη αιμορραγία από τη μύτη. Όμως, όταν ο γιατρός έσκυψε πάνω στο 7χρονο αγόρι, διεπίστωσε ότι το πρόβλημα ήταν πολύ μεγαλύτερο από το θλαστικό τραύμα στη μύτη.
Θορυβημένος από το απίστευτο θέαμα αρχικά ρώτησε τη γιαγιά τι είχε συμβεί και εκείνη υποστήριξε ότι το παιδί είχε πέσει από το κρεβάτι του και είχε χτυπήσει. Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός δεν έπεισε τον γιατρό. Κλήθηκε ιατροδικαστής αλλά και εισαγγελέας, ο οποίος υπέγραψε προκειμένου να χειρουργηθεί το παιδί.
Όπως δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο ιατροδικαστής κ. Γιάννης Στειακάκης, «το σώμα του ήταν μαύρο από το ξύλο και έφερε βαριές σωματικές βλάβες. Είναι ό,τι πιο απάνθρωπο έχω συναντήσει».
Είναι συγκλονιστικό το ότι ακόμη και στον διάδρομο του νοσοκομείου η γιαγιά χτυπούσε το παιδί στις πατούσες για να σταματήσει να κλαίει. Η μάνα του παιδιού, που είναι μαθητής της Πρώτης Δημοτικού, είχε εγκαταλείψει την οικογένεια πριν από περίπου πέντε χρόνια. Μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή οι άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη τόσο της γιαγιάς, που κατηγορείται για ψευδορκία, όσο και του πατέρα.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ... :(((


Οι γείτονες άκουγαν τις κραυγές του 6χρονου αγοριού...
Πήγαν στην Αστυνομία...
το αγοράκι εξετάστηκε από γιατρούς...
είχε σπασμένα πλευρά...
διαπιστώθηκε φρικτός κατ΄εξακολούθηση βιασμός...
συνέλαβαν τον πα-τέρα(ς) και τη γιαγιά που ισχυριζόταν ότι το χαμομηλάκι έπεσε και χτύπησε(!!!)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ;;;
ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ;;;
ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ;;;

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki