Monday 1 September 2008

Πρόσκληση για εθελοντική εργασία

Αγαπητοί εθελοντές

Η ΕΕΜΠΣΚ στο πρόγραμμα δράσεών της για τη διετία 2006-2007 στοχεύει:

Σε μεταφράσεις βιβλίων και εκπαιδευτικού υλικού ή VIDEO από τα αγγλικά σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς της εταιρίας. Όποιοι/ες από εσάς μπορείτε και ενδιαφέρεστε να μεταφράσετε χωρία από τα βιβλία, ή το υλικό επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας στείλουμε το σχετικό κεφάλαιο με φαξ ή scanned email και θα μπορείτε να μας στείλετε τη μετάφραση με email σε word μέσα σε διάστημα 2 μηνών περίπου. Μην ανησυχείτε αν δε γνωρίζετε κάποιους όρους-οι μεταφράσεις θα ελεγχθούν και θα διορθωθούν από τον/ην επιμελητή έκδοσης. Το όνομά σας θα μπει, εάν το επιθυμείτε, στη μεταφραστική ομάδα όταν εκδοθεί το βιβλίο ή το υλικό.

Ενδιαφερόμαστε επίσης για εθελοντική εργασία:

Στον τομέα της προβολής (διαφημιστική εκστρατεία, διανομή υλικού ευαισθητοποίησης, κ.α.)
Στην διοργάνωση ομιλιών (εύρεση σχολείων, πολιτιστικών κέντρων δήμων, αθλητικών συλλόγων ή άλλων φορέων για την παρουσίαση των θεμάτων μας)
Στη διοργάνωση πολιτιστικών - καλλιτεχνικών - αθλητικών εκδηλώσεων με στόχο την ανέγερση πόρων και την προώθηση των στόχων της Εταιρίας.
Στην υποβολή προγραμμάτων για ανάπτυξη Τηλεφωνικής Γραμμής και Κέντρου Αντιμετώπισης.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλατε ηλεκτρονικά την αίτηση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για απευθείας συνάντηση.

Αίτηση εθελοντικής εργασίας
[Word - Μέγεθος αρχείου 32Kb]

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.


ΠΗΓΗ: Ομπρέλα
Εταιρία Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki