Saturday 31 January 2009

Το βρώμικο κύκλωμα είχε και ... τους γιατρούς του

Σοκ για τον γιατρό του κυκλώματος παιδοφιλίας

 
Με εντολή του υπουργού Υγείας έχει ήδη απομακρυνθεί από τη θέση του. Πάγωσαν οι  εργαζόμενοι στο Ιδρυμα στο άκουσμα της είδησης

«E» 30/1
Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ένας από τους 24 κατηγορούμενους για παιδοφιλία (στο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε προχθές και στο οποίο συμμετείχε και αρχιμανδρίτης),  
ο γιατρός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης, είναι αντιπρόεδρος του ΠΙΚΠΑ της Βούλας.
Με εντολή του υπουργού Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, έχει ήδη απομακρυνθεί από τη θέση του. Στο άκουσμα του ονόματος, οι εργαζόμενοι στο Ιδρυμα θορυβήθηκαν, ενώ βεβαιώθηκαν ότι επρόκειτο για τον αντιπρόεδρο του ΠΙΚΠΑ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών των συλληφθέντων για την πολύκροτη υπόθεση.
Προφυλακιστέος και ο γιατρός
Πηγή:ANT1  Δημιουργία:30/1/2009 1:29 μμ  Τελευταία ενημέρωση:31/1/2009 4:35 μμ
Αποφασίστηκε την Παρασκευή η προφυλάκιση και του γιατρού που φέρεται ότι συμμετείχε στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη.
Όπως αποδεικνύεται ο αθλητίατρος που κατηγορείται ότι συμμετείχε στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας ήταν πολυθεσίτης, αφού ήταν αντιπρόεδρος στο ΠΙΚΠΑ, μέλος της επιτροπής για το ποια παιδιά θα δεχθεί το ίδρυμα καθώς επίσης και ελεγκτής στο ταμείο κοινοτικών κονδυλίων.
Μάλιστα, απομακρύνθηκε από τη θέση του αντιπρόεδρου του ΠΙΚΠΑ Βούλας. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, με απόφαση του ο γιατρός απομακρύνθηκε από τις 28 Ιανουαρίου, αμέσως μόλις δημοσιοποιηθήκαν τα ονόματα των εμπλεκομένων.
Ο γιατρός είναι ο πέμπτος κατά σειρά που οδηγείται στη φυλακή, ενώ ανάμεσά τους είναι και ο αρχιμανδρίτης, όπου κατά την άφιξη του στις φυλακές η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι άλλοι κρατούμενοι δεν ήταν και τόσο καλή.
Δεύτερος γιατρός στο κύκλωμα παιδόφιλων
Πηγή:ANT1  Δημιουργία:29/1/2009 2:00 μμ  Τελευταία ενημέρωση:29/1/2009 8:38 μμ

Άλλος ένας γιατρός στο Μαρούσι συνελήφθη από την ασφάλεια, κατηγορούμενος για συμμετοχή στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Δεν βρέθηκε επίμαχο υλικό στον υπολογιστή του, από την πιστωτική του κάρτα, όμως, προκύπτουν αγορές μέσω διαδικτύου από το συγκεκριμένο site, που διακινούσε το πορνογραφικό υλικό.
Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 20.000 βίντεο πορνογραφικού υλικού βρήκε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο κύκλωμα των παιδόφιλων, στο οποίο συμμετείχε και ένας Αρχιμανδρίτης.

1 comment:

  1. & αυτά είναι μόνο όσα ακούμε ή βλέπουμε.... & το χειρότερο είναι ότι ξεχνάμε μόλις παύουμε να ακούμε.....

    Πόσες σιωπηλές κραυγές υπάρχουν ακόμα;;;;;

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki