Tuesday 3 February 2009

Ιταλία: Πυρπόλησαν Ινδό μετανάστη, από ανία !!

Πυρπόλησαν Ινδό μετανάστη, από ανία !!
Τρεις νεαροί πυρπόλησαν με βενζίνη Ινδό μετανάστη και τον άφησαν να ουρλιάζει αβοήθητος, για να κινήσουν την ανία. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στους άδειους δρόμους του Νετούνο. 
Οι νεαροί σόκαραν τους αστυνομικούς με την ομολογία τους: «Θέλαμε ένα δυνατό συναίσθημα για να τελειώσει η βραδιά, να νικήσουμε την ανία».
Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 17, 19 και 29 ετών, γυρνούσαν στους δρόμους μεταξύ Αντζιο και Νετούνο με ένα μαύρο Twingo έπειτα από μία βραδιά με μπύρα και μαριχουάνα. Η ιδέα να «κάψουν τον Ινδιάνο» προέκυψε όταν βάζοντας βενζίνη είδαν στον μετρητή ενός self service - πρατηρίου λίγο έξω από το Νετούνο, πως περισσεύει ένα ευρώ.
Με το ευρώ που περίσσευε γέμισαν με βενζίνη ένα μισόλιτρο μπουκάλι μπύρας που είχαν μαζί τους. Λίγη ώρα αργότερα συνάντησαν τον Ινδό μετανάστη Ναντέχ Σινγκ Σιντού, τον έλουσαν με τη βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα Repubblica, ο Λούκα, ο Φραντσέσκο και ο 17χρονος που είχαν στην παρέα τους είπαν στους καραμπινιέρι ότι η ιδέα ήταν να τον «σβήσουν» σύντομα. Όμως ουρλιάζοντας ο Σινγκ έτρεξε στην πλατεία για να σωθεί και οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν αργότερα, με οδηγούς τις μαρτυρίες για την τρελή πορεία του Twingo.

Οι νεαροί αναφέρουν ότι «ήθελαν ένα δυνατό συναίσθημα για να τελειώσει η βραδιά», να «νικήσουν την ανία».
-«Ο ρατσισμός δεν μας αφορά, σκοπεύαμε να κάψουμε τον πρώτο που θα βρισκόταν στο δρόμο μας», είπαν.  
Ο Βιτόριο Τομαζόνε, περιφερειακός διοικητής του σώματος των καραμπινιέρι στη Ρώμη, επιβεβαιώνει ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ρατσιστικά κίνητρα.
πηγή: Τα Νέα 01/02/2009
.
Όχι, δεν είναι ρατσιστές!!
Ήθελαν απλά να «σκοτώσουν» την ανία τους!!!!
Και στην Κούνεβα κάτι «παλληκάρια», έτσι βρε αδερφέ, από πλήξη πέταξαν το βιτριόλι!! 
.
ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΑΛΆ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki