Saturday 11 April 2009

Κατηγορούμενος για παιδεραστία κλήθηκε από τον ανακριτή Καβάλας μετά από 10 ολόκληρα χρόνια (!!!)

Δράττομαι τής ευκαιρίας να Σας κάμω γνωστό ότι σήμερα διάβασα στον τοπικό τύπο τής πατρίδας μου ΚΑΒΑΛΑΣ εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ σελίδα πρώτη, ότι ο άνθρωπος που κατηγορείται για ασέλγεια  σε μικρά κοριτσάκια τής πόλεώς μας πριν ακριβώς 10 (δέκα) χρόνια, εδέησε να κληθεί από τον ανακριτή μας σήμερα για να καταθέσει σχετικά με τις κατηγορίες πού τον βαρύνουν.
 .
Είναι συμπολίτης συνταξιούχος 70 ετών -τα προσωπικά δεδομένα ΔΕΝ επιτρέπουν να γίνει γνωστή ή ταυτότητά του (ΑΛΛΟ πάλι κι αυτό!!).
Και ζήτησε λέει προθεσμία μέχρι τη Μ. Δευτέρα για να απολογηθεί. Και συνεχίζει η ίδια εφημερίδα την είδηση, συμπληρώνοντας την με το ότι ή πρόσκλησή τού κατηγορούμενου από τον ανακριτή, έγινε μετά την εμφάνιση της  οικογένειας του ενός από τα βιασθέντα κοριτσάκια, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 προ ημερών!!!!
Δηλαδή μέ λίγα λόγια ή υπόθεση εκκρεμούσε στα δικαστήρια αρκετά χρόνια μετά το γεγονός πού έλαβε χώρα τό 1999 καί καταγγέλθηκε στό δικαστήριο μετά λίγο χρόνο διότι τό παιδάκι φοβότανε νά τό γνωρίσει στούς δικούς του μή τυχόν καί τό θεωρήσουν ένοχο... απέφευγε δε να διαμένει με τον παππού του (μονάχο) καθώς και με τον πατέρα του, επίσης! 
Και από αντίδραση έκλαιγε ασταμάτητα μη μπορώντας να εξηγήσει γιατί αντιδρούσε έτσι,ούτε και οι γονείς του μπορούσαν να εξηγήσουν την στάση του!
Επιθυμώ διακαώς να πληροφορηθώ για την ταυτότητα του «ανθρώπου» αυτού, διότι μέχρι στιγμής δεν τη γνωρίζω γιατί δεν μένουμε κοντά ΔΕΝ έχω την τιμή 
να τον έχω γείτονα.
 .
Είμαι βέβαιος όμως ότι θα πρέπει να μου  είναι λίγο γνωστός.

Αγαπητοί μου καλημέρα Σας, 
νάστε απόλυτα καλά εύχομαι από καρδιάς.

Περιμένω παρακολουθώντας τόν ημερήσιο καθημερινό τύπο τής Καβάλας, να πληροφορηθώ «νεώτερα» και ενδεχομένως νά επιδιώξω εκ του σύνεγγυς να τον «φτύσω» ενημερώνοντας σχετικώς καί τό χαμομηλάκι μας.
Δυστυχώς περισσεύουν τα τελευταία χρόνια παρόμοια κακουργήματα επειδή έχουν αποθρασυνθεί λόγω ατιμωρησίας οι σάτυροι!
Φιλιά πολλά με αγάπη
.
(μας το έστειλε ο Χρήστος)

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki