Wednesday 20 May 2009

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία με θύμα 5χρονο

Μια απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο με θύμα ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι ο άνεργος πατέρας του και το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων. 
.
Ο 43χρονος ο οποίος επίσης νοσηλεύεται, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομία, ότι είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες έχοντας περιέλθει σε κακή οικονομική κατάσταση και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ωστόσο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών και χωρίς να καταλάβει πως, μόλις αντίκρισε τη σύζυγό του, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και της επιτέθηκε. 
Η γυναίκα κατάφερε να αποφύγει τα χτυπήματα με μερικές μόνο αμυχές, ωστόσο το 5χρονο παιδί που ήταν μπροστά στη σκηνή, μπήκε στη μέση για να σώσει τη μητέρα του και δέχθηκε ένα χτύπημα με το μαχαίρι στο στήθος.

3 comments:

  1. τραγικες καταστασεις με θυματα παιδια γυναικες ακομα και τους καλους οικογενειαρχες μπορουν να τρελανουν.και αυτοι που κυβερνουν περα βρεχει

    ReplyDelete
  2. Η λέξη τραγωδία τα λέει όλα!

    ReplyDelete
  3. Δεν πάμε καλά....

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki