Tuesday 19 May 2009

Σοκ από ανείπωτη τραγωδία στην Καλλιθέα


Σε δυο μέρες μέσα, δυο σχεδόν πανομοιότυπες τραγωδίες. Θύτες οι πατεράδες. Θύματα οι ίδιοι και ολόκληρη η οικογένεια. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς στραβά αρμενίζουμε............
.
Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το πανελλήνιο, όταν το μεσημέρι στην Καλλιθέα ένας 40χρονος άνδρας σκότωσε την 26χρονη σύζυγό του.
Η τραγωδία όμως είχε και συνέχεια, όταν ο 40χρονος άνδρας άρπαξε τα δύο αγοράκια του, ηλικίας δύο και τριών ετών και πήδηξε μαζί τους στο κενό από τον 5ο όροφο του διαμερίσματος όπου διέμεναν.
Από την πτώση, σκοτώθηκε ο 40χρονος δράστης και το δίχρονο αγοράκι, ενώ το τρίτο παιδί ηλικίας τριών ετών χαροπαλεύει στο νοσοκομείο όπου διεκομίσθη. Ο δράστης και αυτόχειρας έχει αφήσει μάλιστα σημείωμα με την τελευταία του επιθυμία. 
πηγή: www.ANT1online.gr
Δημοσιεύθηκε: 16:55 - 19/05/09

1 comment:

  1. ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό έχουν πάθει οι άντρες το τελευταίο καιρό... πόσες τέτοιες ειδήσεις θα ακούσουμε με άντρες που δολοφονούν την οικογένεια τους και αυτοκτονούν; μήπως φταίει ότι βάζουν μεγάλη αξία στα λεφτά (ο δράστης για άλλη μια φορά ήταν άνεργος) και μικρή αξία στη ζωή, τη δική τους, της συντρόφου τους και των παιδιών τους; έλεος πια! φτάνει!!!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki