Tuesday 19 May 2009

Διατάχθηκε να σταματήσει να θηλάζει το μωρό της ... !!

Διατάχθηκε να σταματήσει να θηλάζει το μωρό της δίπλα από μια πισίνα,
διότι απαγορευόταν η κατανάλωση φαγητού και ποτού !!
Το γράμμα του νόμου!!!

Μία μητέρα στην Αγγλία διατάχθηκε να σταματήσει να θηλάζει το μωρό της δίπλα από μια πισίνα, διότι απαγορευόταν η κατανάλωση φαγητού και ποτού.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Nottingham, όταν η 26χρονη Laura Whotton θήλαζε το 11 εβδομάδων αγοράκι της και παράλληλα είχε την προσοχή της στον 4χρονο γιο της που κολυμπούσε. 
Η κα Whotton δέχθηκε την επίπληξη άνδρα της ασφάλειας του χώρου, ο οποίος της ζήτησε να σταματήσει.
 Η μητέρα μιλώντας σε τοπική εφημερίδα, τόνισε ότι "οι υπόλοιποι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πισίνα έδειχναν περισσότερο δέρμα από την ίδια", θεωρώντας ότι της ζητήθηκε να σταματήσει επειδή φαινόταν το στήθος της.
Οι αντιδράσεις γι' αυτό που συνέβη ήταν έντονες και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την 26χρονη. 
Μάλιστα με ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι ο θηλασμός δεν υπάγεται στους κανονισμούς περί κατανάλωσης φαγητού και ποτού στις πισίνες. 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του συμβουλίου, "η πόλη στηρίζει ενεργά τις μητέρες που επιλέγουν τον θηλασμό για να ταΐσουν τα μωρά τους και κάθε μητέρα που θηλάζει δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται ως πρόσωπο που παραβιάζει τον νόμο". 


Αναρτήθηκε από elio

4 comments:

  1. Ό,τι να'ναι. Ειλικρινά ό,τι να'ναι...

    ReplyDelete
  2. Mou kaneis plaka tora.........exo minei @#$%^&*kas....

    ReplyDelete
  3. Καλησπέραα! Πρώτη μου επίσκεψη στον χώρο σου, και να "πέσω" σε μια τέτοια είδηση!
    Πρωτοφανές! Η ανοησία σ'ολη της την μεγαλοπρέπεια! Αν, δηλαδή, θα είχε η ανοησία, μεγαλοπρέπεια!
    Το επόμενο, του ηλιθίου συμβάντος με το όργανο ασφαλείας που σταμάτησε την μάνα, ήταν η ανακοίνωση του εντόπιου δημοτικού συμβουλίου!
    Καλά, τι πάθανε εκεί στην Αγγλία;;
    Υποτίθεται για μερικούς εξ ημών, οτι εδώ είναι ο τόπος της φαιδράς πορτοκαλέας, οχι εκεί!!!

    ReplyDelete
  4. Προφανώς , συμβαίνει και ... στα "καλύτερα σπίτια" .
    "Η Ειρήνη , που πριν 4 μήνες γέννησε ένα πρώιμο αγοράκι 900ων γραμμαρίων . Το μωρό της , έζησε καλωδιωμένο και υποστηριζόμενο τεχνητά για 4 ολόκληρους μήνες και παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες στους γονείς του σε αρκετά καλή κατάσταση . Η Ειρήνη , "έχασε" το μωρό της τρεις ημέρες μετά , την ώρα , που το θήλαζε ... Είχε κρατήσει το γάλα της όλους αυτούς τους μήνες , ελπίζοντας ότι το μωρό της θα ζήσει ."
    Το παραπάνω κείμενο είναι ένα κομμάτι από το ποστ - αφιέρωμα στην γιορτή της μητέρας http://silia.wordpress.com/2009/05/09/giortazoun-ki-aytes

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki