Monday 11 May 2009

Πέθανε ο πατέρας της 32χρονης με νοητική στέρηση που βιάστηκε

Μέρες ολόκληρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τελικά όμως δεν άντεξε. Η καρδιά του έπαψε να χτυπά και μαζί της έσβησαν για πάντα και οι εφιαλτικές μνήμες που είχαν στοιχειώσει το μυαλό του, από τότε που τέσσερις αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του, τον ξυλοκόπησαν και βίασαν διαδοχικά την 32χρονη διανοητικά καθυστερημένη κόρη του.

Ο λόγος για τον 85χρονο από το χωριό Γρίμποβο του δήμου Βλαχέρνας (Άρτα) που έμελλε οι τελευταίες εικόνες που είδε να είναι και οι πιο τραγικές.

Ήταν νύχτα της 20ής Μαρτίου. Τέσσερις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες στα πρόσωπά τους, μπήκαν στο φτωχικό σπίτι όπου ζούσε με την 32χρονη θετή του κόρη, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν αλύπητα τον ηλικιωμένο και σταμάτησαν μόνο όταν έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν τη νεαρή γυναίκα και τη βίασαν κατ’ εξακολούθηση.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρ’ ότι η υγεία του παρουσίαζε σημαντική βελτίωση, τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η αστυνομία, που υπολόγιζε πολύ στην κατάθεσή του ώστε να μπορέσει να οδηγηθεί στους δράστες, βρίσκεται και πάλι στο σκοτάδι, καθώς η νεαρή γυναίκα λόγω των σοβαρών διανοητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν κατάφερε να τους βοηθήσει και πολύ.

[11.05.2009, 08:30] 
πηγή

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki