Friday 19 June 2009

Πνιγμός 9χρονου σε πισίνα παρά την παρουσία ναυαγοσωστών

Σε τραγωδία κατέληξε ένα παιδικό πάρτι σε πισίνα καφετέριας στον Άλιμο, όπου ένα 9χρονο αγοράκι που ξέφυγε της προσοχής των γονιών του, έπεσε στη μία από τις δύο πισίνες χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, ούτε οι δύο ναυαγοσώστες του καταστήματος και πνίγηκε. 
Κάποιος από τους γονείς είδε το κορμάκι του να επιπλέει χωρίς να κινείται και επικράτησε πανικός. Επί τόπου βρέθηκαν και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλίμου, που συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες και τους δύο ναυαγοσώστες του καταστήματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο σε 12 λεπτά από την στιγμή που εκλήθη, όμως ήταν ήδη αργά. Στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου κλήθηκαν και κατέθεσαν οι γονείς και η 15χρονη αδελφή του θύματος.
Οι χώροι που διαθέτουν πισίνες, απασχολούν ιδιαίτερα τις αρμόδιες Αρχές, καθώς πολλές είναι οι καταγγελίες για έλλειψη ναυαγοσωστών. Όπως λένε οι ναυαγοσώστες, αυτά τα φαινόμενα είναι που πρέπει να καταπολεμηθούν και οι έλεγχοι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού να ενταθούν.

πηγή:  andronianoi




No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki